slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Presa za kačkete pneumatska dupla

98.000 din

Novi Sad
Novo
Dostupno odmah
831
12
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miki
Član od 08.08.2012.
Svi oglasi

Presa za kačkete pneumatska dupla

Presa za kačkete pneumatska dupla je unapređena mašina za termo prenos na kačkete, ima zakrivljenu grejnu ploču koja se savršeno uklapa i omogućava profesionalne rezultate prenosa toplote na kačketima. Pneumatska presa za kačkete je opremljena preciznijiom digitalnom kontrolom i automatskom kontrolom vremena, ova dupla presa za kačkete će automatski aktivirati alarm i prestati sa grejanjem kada se dostignu unapred podešeno vreme i temperatura, efikasno sprečavajući oštećenja na kačketima.  

Pneumatska presa za kačkete

Pneumatska presa za kačkete za prenos toplote koristi aluminijumsku ploču pa ima prednost u odnosu na silikonske grejače koji koriste obične prese, duži radni vek i veću izdržljivost. Presa za kačkete pneumatska dupla je izdržljiva, izuzetno stabilna pod jačim pritiskom, zadržavajući čvrstinu i stabilnost sa finom izradom, ova mašina je prepoznata na tržištu od strane potrošača. Dupla presa za kačkete je široko korišćena, ekonomična i praktična. Može da prenosi sve vrste dizajna na kačkete, što je posebno pogodno za izradu štampe na kačketima za firme i markenting promocije.

Presa za kačkete pneumatska dupla poseduje LCD displej za digitalni pregled i kontrolu temperature i vremena. Na zadnjem delu se nalazi regulator pritiska vazduha na koji se priključuje kompresor. Za aktiviranje prese koristi se papučica pritiskom noge, kako bi nam ruke bile slobodne pri drzanju kačketa.

 

Presa za kačkete pneumatska dupla – karakteristike  

 

  • Voltaža: 110v/220v
  • Snaga: 600W
  • Temperaturea: 0-250° C
  • Vreme: 0-999s
  • Težina prese: 41 kg
  • Dimenzija prese: 50 x 59 x 50 cm
  • Potreban kompresor zapremine: 30-40l
  • Dupla presa za kačkete

 

 

Mincom doo
Miše Dimitrijevića 25
Novi Sad
021 540 257
063 522 060
mincom@eunet. rs

ID Oglasa: #149665908
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.