slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Termo roler presa

950 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
2.820
31
pre 3 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miki
Član od 08.08.2012.
Svi oglasi
Termo roler presa

Termo roler presa se koristi za pečenje na olovkama, upaljačima, čašama, flašama, kartonskim kutijama, rokovnicima i svim proizvodima bez ručke. Takođe se koristi na mnogo različitih materijala kao što su metal, staklo, karton ili plastika. Ako su Vam do sada flaše stvarale problem zbog veličine ili dizajna od sada sve to možete rešiti ovom presom.


  • Šifra proizvoda: RHP
  • Dimenzije: 47x41x16.5cm
  • Težina: 25 kg
  • Materijal: Metal i plastika
  • Temperatura: 0-250° C
  • Vreme: 0-999 sekundi
  • Proces pečenja

    Multifunkcionalna roler presa izuzetno je lagana za rad i ne zahteva teške i dugotajne procese pečenja. Sve što treba da uradite jeste da zalepite dizajn na proizvod i stavite u presu. Presa ima 3 valjka, dva ispod proizvoda i jedan iznad. Dva valjka ispod proizvoda služe kako bi okretali proizvod dok se treći valjak zagrejava i peče dizajn na proizvod. Jednostavno postavite temperaturu na displeju prese te stavite proizvod na donja dva valjka i podignite ručku. Kada podignete ručku donja dva valjka će se podići i stinuti proizvod sa gornjim valjkom. Sada sačekajte da vreme na displeju isteče i Vaš proizvod je gotov.

    UPOZORENJE: Kada skidate proizvod sa prese obavezno koristite rukavice. Presa se zagrejava na velike temperature kako bi mogla preneti dizajn na proizvod.



  • Mincom doo
    Miše Dimitrijevića 25
    Novi Sad
    021 540 257
    063 522 060
    mincom@eunet. rs

ID Oglasa: #87447816
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.