Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Industrijska oprema > Mašine | Grafika

slika
slika
slika
slika
1 od 4

Termo presa ravna - 38x38 cm - P3800

62.400 din

Beograd
Novo
2.361
36
pre 7 dana
Print Services Doo
Član od 23.03.2010.
Svi oglasi

Zašto ova presa?

- Presa radne površine 38x38 koja ima sve, udobnost u radu, preciznost koja pruža jedinstveni osećaj i sigurnost
- Memorija za programiranje 3 režima rada, što Vam omogućuje da radite seriju više različitih predmeta, koji se rade po različitim parametrila bez bespotrebnog gubljenja vremena oko reprogramiranja prese.
- Radna ploča koja se izvlači kao fioka i time Vam omogućuje nesmetano postavljanje i zamenu predmeta za štampu, nema potrebe za čestim opekotinama koje se dešavaju kod presa koje nemaju ovakvu mogućnost
- Kompjuterski kontrolisana temperatura radne ploče, sa minimalnim odstupanjem u temperaturi na kompletnoj površini grejača, time dobijate mogućnost korišćenja cele radne površine za štampu (kod lošijih presa se programirana temperatura dobija samo na sredini grejne ploče, dok do ivice stranica presa je hladnija nekada i 10 stepeni, tako da nije moguće dobiti ravnomernu štampu na celoj površini predmeta koji se štampa. Kod većine presa se maksimalno koristi površina umanjena za po 2-3 cm sa svake strane pa tako presa dimenzija 40x60 se ustvari koristi 33x53, što znači da oko 1/4 radne površine ne koristite
- Sa gornje strane grajača se nalazi termootporna plastika koja se ne zagreva, što dovodi sa jedne strane do uštede struje koju troši, a sa one važnije strane omogućuje visoku stabilnost temperature tokom rada.
- Presa ima magnet koji je zatvara pa se nakon isteka vremena sama otvara, što Vam omogućuje da dok je predmet u presi možete pripremati naredni komad za štampu a da pri tom ne brinete da će se prethodni u presi prepeći. Što za Vas znači znatno, do duplo, veću brzinu u radu.

Kada je ova presa pravi izbor?

- Onda kada znate da je investicija u kvalitetan alat i mašine pola zanata.
- Onda kada Vam je važno da rezultat Vašeg rada bude najbolji mogući.
- Onda kada želite da uvećavate vrednost Vašeg posla i opreme trajno, jer je to ono što Vašem biznisu donosi trajnu vrednost i kvalitet koji Vaši kupci prepoznaju i cene, a to znači stabilno i sigurno poslovanje za mnogo godina.
- Onda kada imate razvijen posao i potrebna Vam je sigurna i pouzdana oprema da brzo i kvalitetno realizujete posao.

Kako do ove prese?

- Jednostavno poručite, odaberite način plaćanja i način preuzimanja i presa je kod Vas.
- Pozovite nas ili nam pišite i mi ćemo Vam dati sve potrebne informacije.
- Pozovite nas ili pišite i mi ćemo na Vaš zahtev zakazati i organizovati, besplatnu, prezentaciju u našem demo centru.

Na demonstraciji ćemo Vam prezentovati ovu presu, prikazati osnovne finkcije prese i uraditi transfer na predmet. Prikazaćemo Vam ceo postupak od trenutka štampe slike do transfera na predmet. Dizajn možete poneti Vaš ili ćemo koristiti nešto iz naše baze.

Zašto kupiti kod nas?

- Možete nas pozvati za pomoć u bilo kojem trenutku i dobićete svu našu pažnju, znanje i iskustvo
- Ukoliko ste početnik u svetu štampe, daćemo Vam i korisne savete za razvoj Vašeg biznisa.
- Najveći smo uvoznici presa i repromaterijala za sublimaciju u Srbiji, samim tim možemo pružiti maksimalnu podršku Vašem biznisu
- Redovno širimo asortiman predmeta za štampu u skladu sa potražnjom na tržištu
- Uvozimo i prodajemo samo robu visokog kvaliteta i prodajemo je po fer cenama

U ponudi imamo:

Opremu i repromaterijal za sublimaciju: termo prese (ravne, ručne, kombinovane, za šolje, za kačkete, za olovke, za obuću itd. ), štampače, katere, papir, folije, mastila, termalne trake, šolje i kutije za šolje, majice, cegere, rančeve, podloge za miša, puzzle, aluminijum, foto kamen, jastuke, čaše itd.

Opremu i repromaterijal za DTF: štampače, folije, rolne, mastila, prah

DTF preslikače

Repromaterijal za graviranje: graverske plastike i folije

Pečate i repromaterijal

 

 

Pogledajte naš KP izlog.

 

Sve navedene cene su sa uračunatim PDV.

Robu šaljemo na otkup kurirskom službom ili je možete preuzeti i platiti na adresi Mitra Trifunovića Uče 24, 11211 Beograd - Borča, radnim danima od 9 do 17h.

Porudžbine koje primimo i potvrdimo do 13:30 h, biće poslate istog dana. Kurirska služba ne radi dostavu vikendom. Troškove poštarine snosi kupac. Cena poštarine se obračunava prema kilaži.

Print Services d. o. o. ne odgovara za eventualna oštećenja i lomove koji nastanu prilikom transporta.

 

 

Kontakt:

060 333 72 52 Tanja / 065 2414 820 Slobodan
office@printservices. rs

www. sublishop. rs

ID Oglasa: #103762584
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.