slika
1 od 1

Termo presa za lopte

450 €

Novi Sad
Novo
Dostupno odmah
223
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miki
Član od 08.08.2012.
Svi oglasi

Termo presa za lopte omogućava štampu ili brendiranje raznih vrsti lopti. Štampa se radi DTF tehnikom, koja pruža povoljnu cenu po odštampanom proizvodu. Otisak je veoma povoljan jer na jedan A3 list može da stane i do 50-100 različitih logotipa, u zavisnosti od njihove veličine. Presa takođe poseduje digitalnu kontrolu vremena i temperature.

LCD digitalni kontroler - individualno kontrolisano vreme i temperatura
Pneumatski sistem za podizanje - Održava ujednačen i visok pritisak 
Čvrsta metalna struktura - mašina je teška i veoma stabilna

Presa za loptu je idealna za Vas ukoliko ste vlasnik foto radnje, radnje sa personalizovanim proizvodima ili gift šopa, jer sa njom na jednostavan način možete ponuditi vašim klijentima štampu na loptama.



Karakteristike:
Voltaža: 110/220V
Snaga: 350W
Tajmer: 0-999s
Temperatura: 0-250° C
Veličina grejača: 8x15cm

 

Posetite naš Youtube kanal i saznajte više o novim proizvodima i tehnikama sublimacione štampe. Ako Vam treba savet za sublimacionu štampu, štampu na pamučnim majicama ili oprema za sublimacionu štampu, javite nam se i rado ćemo vam izaći u susret. Prijavite se na naš newsletter, kako bi bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama. Trudimo se da Vam uvek ponudimo nove proizvode i upoznamo Vas sa novim tehnologijama sublimacione štampe kako bi dobili povoljan a kvalitetan otisak. Naše dugogodišnje iskustvo  u sublimacionoj štampi i profesionalan tim će Vam pomoći da izaberete opremu koja Vam je neophodna za sublimacionu štampu.

 


Mincom doo
Miše Dimitrijevića 25
Novi Sad
021 540 257
063 522 060
mincom@eunet. rs

 

 

 

 

 

ID Oglasa: #150549412
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.