slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

500 L/H HTST Mleko/Sok/Sir/Pivo Pasterizator

22.000 €

Sombor
Kao novo - nekorišćeno
883
7
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Stovariste Lipa
Član od 13.06.2022.
Svi oglasi
Potpuno automatski HTST/Flash pasterizator proizveden da odgovara različitim zahtevima obrade i proizvodima uključujući mleko, sir, sok, med, pivo, ovseno mleko, vino, hladnu kafu, sirupe, botaničku vodu, CBD, aromatizovana pića, kombuču i jaja. KAPACITET: 200 do 2000 L/h DIMENZIJE: 850mm x 1.300mm x 1.100mm TEMPERATURA - 92° C SNAGA ELEKTRIČNOG/KOTLOVA - 5 kW CENA - € POA • Potpuno automatska i jednostavna kontrola jednim dodirom od početka do kraja. • Električno (1 ili 3-fazno napajanje) ili grejanje na kotao. Proizvod se zagreva na temperaturi koju je izabrao korisnik. • Do 3 puta brže od serijskog pasterizatora.
• Kapacitet proizvodnje je podesiv i može se unapred izabrati. • Povraćaj toplote do 92%. • Jednostavan rad preko HMI kontrolisanog PLC-a na dodir. • Svi podaci se snimaju na integrisanu SD karticu koja sadrži informacije do tri godine. USB se može koristiti za preuzimanje dnevnih grafikona za čuvanje i analizu. Sve operacije jedinice kao što su temperatura, pritisak, brzina pumpe, položaj ventila i alarmi se snimaju na SD kartici. • Kontinuirana pasterizacija koja osigurava da proizvod blagovremeno stigne na tržište. • Očistite na mestu (CIP sistem) - nema potrebe za ručnim čišćenjem. Može se koristiti i za čišćenje pratećih rezervoara.   Naši Flash sistemi su jednostavni za upotrebu i potpuno automatski.
Uvek težimo izvrsnosti istražujući nove metode obrade i inovacije koje će vam pomoći da postignete savršen proizvod.
Kada se uporedi direktno sa serijskim pasterizatorima, jasno je da se vide prednosti fleša: 10 x MANJE RADA 3 x BRŽI PROCES 6.5 x NIŽI OPERATIVNI TROŠKOVI AUTOMATSKO ČIŠĆENJE POVRATAK TOPLOTE DO 92%  
ID Oglasa: #141244799
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.