slika
slika
slika
slika
1 od 4

Aparat za pranje voca i povrca

2.000 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
155
5
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi
    • ​Чишћење за само 10 минута】 Ручно прање поврћа и воћа траје дуго, коришћење ове машине за прање воћа и поврћа може ослободити ваше руке, Већа ефикасност чишћења од уобичајене методе, тако да можете сачекати 10 минута да бисте уживали у здравом воћу и поврћу.
    • 【Бежично пуњење и водоотпорност】Само ставите машину за прање веша на постоље за пуњење, аутоматски ће се пунити, може да ради више од 15 пута након потпуног пуњења, једном у трајању од 10 минута. Функција водоотпорности на нивоу ИПКС7, дуги наставак.
    • 【Широко коришћена】Машина за прање поврћа и воћа ЦАУТУМ се не користи само за чишћење поврћа и воћа, већ и за чишћење морских плодова, пасуља, кухињског посуђа, играчака и других потрепштина без адитива, доносећи здраво окружење за вашу породицу.
    • 【Управљање једним додиром и једноставно чишћење】 Режим рада са једним дугметом, само притисните прекидач да бисте укључили машину за прање воћа и поврћа.  Горњи поклопац се може уклонити након сваке употребе како би се машина за воће и поврће лако очистила.
    • 【Преносиви и компактни】 Компактне величине, неопходна је ствар за породице.  Можете га ставити у бочни џеп кофера када идете на пословно путовање или камповање у свом кампу, а када путујете напољу, можете га ставити у било коју платнену торбу без заузимања простора за складиштење.
    • ​Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje. Proizvode šaljemo bex sluzbom. Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi 400 din do 5kg preko toga skuplje . Pozovite:0665517889 kontakt osoba: IVAN
ID Oglasa: #158993228
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.