slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Automatska masina za sladoled

4.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
966
6
pre 13 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
Aутоматска машина за сладолед из домаћинства, уради сам, одлична за забаву гостију, грицкалице за децу.

Машина за меко воће: Лако направите укусне дегустације додавањем било које комбинације чоколаде или воћа (као што су зреле банане, бобице или манго) на слајдове за укус сладоледа.

Здрава арома: У поређењу са другим грицкалицама од сладоледа или јогурта, тренутно смешате 100% смрзнуто воће да бисте створили здрав десерт без додавања додатне масноће, шећера или конзерванса.

Једноставно за употребу / забаву: само ставите смрзнуту банану или воће по вашем избору у отвор и притисните клипом да смрзнуто воће за неколико секунди претворите у десерт.  То је лако и забавно учинити!

Смрзнути десерт: користите овај производ да од десерта направите укусан!  Направите једноставне, елегантне домаће посластице попут колача, пита, бомбона и сорбета.  Идеално за забаву гостију, припремање грицкалица за децу или уживање у укусним јелима било када.

У поређењу са конвенционалним десертима, мућкалица за воће не садржи вештачке боје, не садржи адитиве и конзервансе, не садржи крему, мало шећера и мало масти и направљена је од природног, чистог воћа.  одржава исхрану воћа.

Опис

Замрзнуто воће и друге укусе претвара у укусну, здраву, меку посластицу.

- Уређај комбинује смрзнуте банане са додатним воћем или чоколадом и одмах промеша састојке за посластицу са текстуром смрзнутог јогурта или меког сладоледа, али без додавања масти, шећера или конзерванса.

- Тобоганом се лако узима бобичасто воће, исечени манго или диња, заједно са смрзнутом бананом и интегрисаном пулпом од оштрица и прерађује воће у свиленкасто-меку посластицу са текстуром меког сладоледа или јогурта.

Potrebni podaci za poručivanje  su:
Ime
Prezime
Broj
Grad
Mesto/naselje
Moguće porucavnje na sledeći broj:
062/613-565 B@mbi Shop
Slanje se obavlja Post Expressom
Moguce licno preuzimanje u Beogradu
Svaki dan novi oglasi
Pogledajte nase ostale ponude. . .
B@mbi Shop
ID Oglasa: #113559231
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.