slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Mlin za mlevenje biljaka 5kg

160 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
454
11
pre 11 dana
Odgovara na 66% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

O ovom članku 【NOSAČ VELIKOG KAPACITETA】- Deblji rezervoar Grain Killer Grain Mill može da primi 4,9 kg/11 lbs zrna odjednom. Njegov veliki kapacitet može da podnese velike serije piva za vas. 【MATERIJAL INOKS】- Naša drobilica za zrno je napravljena od valjaka od nerđajućeg čelika, rezervoara i drugog pribora od nerđajućeg čelika, koji se odlikuje visokom izdržljivošću i čvrstoćom. 【IGRA PODEŠAVANJA】- Ovaj mlin za žito je opremljen podesivim valjcima. Možete podesiti rastojanje između valjaka da biste više puta drobili zrno, a onda će prah biti finiji. 【VISOKA EFIKASNOST】- Ručica ovog mlinca za opečeno zrno može se rotirati u smeru kazaljke na satu ili suprotno od kazaljke na satu, što olakšava rukovanje. Zahvaljujući visokoj efikasnosti, prosečna propusnost našeg mlina je 3,6 kg/8 lbs u minuti. 【ŠIROKA PRIMENA】 - Mlin za slad je posebno dobar za slad, ječam i pšenicu, ali se ne preporučuje za drobljenje soje. Dizajniran je da drobi zrno, a ne da ga melje.

 

specifikacije Tip: drobilica za zrno Materijal rezervoara: nerđajući čelik Kapacitet rezervoara: 5 kg Ukupna visina: 300 mm Dimenzije rezervoara na vrhu: 210 k 210 mm Veličina otiska mlina: 350 k 152 mm Gornje dimenzije: 350 k 152 mm Podesivo rastojanje: 0,635-2,54 mm Nosivost: 4,1 kg

 

sadržaj paketa 1 k mlin za slad 4 * Tokovi 1 * ručna ručica

ID Oglasa: #156213262
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.