slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

multidrop QUATROMAX HASBORG masina za keks

Kontakt

Užice
Kao novo - nekorišćeno
1.283
6
pre 13 dana
Milan
Član od 24.05.2012.
Svi oglasi

HASBORG - QUATROMAX . Masina koja obezbedjuje apsolutnu dominaciju kako u proizvodnji tako i na trzistu. QUATROMAX je masina koja radi sa 4 glave . TRENUTNO NAJINOVATIVNIJA I NAJMOCNIJA MASINA U DEPOSITOR-MULTIDROP KLASI. TOP 1 U SVETU.
Pretpostavljajuci da ste pogledali DUOMAX i TRIOMAX, ovu masinu oglasavamo bez velikog opisa, posto 4 glave obezbedjuju da masina skoro neograniceno prati Vasu kreativnost i zamisli u proizvodnji kekseva, strudlica, kolaca. NAPOMINJEMO da ova masina radi sve sto moze obican multidrop, duomax, triomax i jos vise! ! ! Naravno, multifunkcionalna, programibilna preko PLC sa ikonicama i Srpskim jezikom. Izradjuje se u verzijama za rad na plehovima i liniji (sa tunelskom peci). Garancija, servis obezbedjen. Zvanicni serviser za terotoriju Ex YU. Posetite pekarskiservis.   rs  najveca ponuda masina za keks i cokoladu.  


Kontaktirajte nas za vise informacija i video snimke iz rada masine.  


Pogledajte ostale oglase, velika ponuda najnovije generacije masina za suve kekseve, punjene kekseve, strudlice, filbi. dvobojne kekseve.   

multidrop. rs , +381 64 324 1806  pekarskiservis. rs 

Tehnicka i tehnoloska podrska industriji i zanatlijama.
ID Oglasa: #69775021
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.