slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Ručna presa za ceđenje soka, ceđeni sokovi

450 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dakiša.rs
Član od 05.09.2023.
Svi oglasi

Manja cediljka (za manje voće) - 450din

Srednja cediljka - 880din

Manja cediljka (za svaku vrstu voća) - 1080din (najbolji izbor! )

 

Ručna presa za ceđenje soka je proizvod koji Vam omogućava da brzo i lako iscedite voće i dobijete potpuno prirodni domaći sok. Sa ovom mašinom za sokove, možete iscediti voće kao što su limun, pomorandža, jabuka, lubenica, grožđe, kivi i bilo koje drugo voće po vašem izboru. Za par trenutaka, dobićete sok koji je pun hranljivih sastojaka i vitamina.

 

Eksperimentišite raznim voćem i vitaminima i napravite sok po vašem ukusu. Pomoću različitih vrsta voća i dodatnih sastojaka, možete napraviti neograničen broj kombinacija i stvoriti svoj omiljeni recept za sok.

 

Dizajnirana ručnim radom, ova mašina štedi energiju i ekološki je prihvatljiva. Napravljena je od legure aluminijuma, što čini je lakom za korišćenje i održavanje.

 

Jednostavna za korišćenje i održavanje, ova mašina ceđenja soka je izvrsna za svakoga ko želi da iskoristi sve koristi svježeg soka, a ne želi da troši previše vremena ili novca na kupovinu skupih sokova u prodavnicama.

ID Oglasa: #165882924
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.