slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Štipaljka sa otvorom za zatvaranje hrane

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Unapredite organizaciju i očuvajte svežinu svojih namirnica uz našu Štipaljku za kesice sa otvorom za zatvaranje hrane, sada dostupnu po povoljnoj ceni! Ova praktična štipaljka je idealno rešenje za očuvanje različitih namirnica, od brašna do žitarica.

Različite namirnice - Sa ovom štipaljkom možete lako zatvoriti kese sa brašnom, šećerom, žitaricama i drugim suvim namirnicama. Ovaj jednostavan dodatak čini vašu kuhinju organizovanijom, a namirnice duže očuvanim.

Efikasni dodatak - Olakšajte svakodnevnu pripremu obroka uz pomoć ove štipaljke, koja će vam omogućiti brz pristup suvim sastojcima. Bez potrebe za gubljenjem vremena na traženje ili nespretno zatvaranje kesa.

Bez bacanja hrane - Zaboravite na bacanje velikih količina hrane. Uštedite svoj novac i štitite životnu sredinu uz pomoć ove praktične štipaljke za zatvaranje hrane. Održavajte svežinu namirnica i smanjite otpad.

Štipaljka za zatvaranje suve hrane je neophodan alat u svakoj kuhinji. Poručite je odmah i unapredite svoje kulinarsko iskustvo uz organizaciju i čuvanje vaših omiljenih sastojaka!

ID Oglasa: #162182730
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.