slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Aluminijumski panel MBL 4000x1500mm 4mm/0.5mm PVDF premaz

19.824 dinFiksno

Beograd
Novo
270
15
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
MBL d.o.o. online
Član od 11.01.2018.
kp izlog

Firma MBL d. o. o. posluje 26 godina i jedna je od vodećih uvoznika kancelarijskih, grafičkih, industrijskih, doradnih mašina i pratećeg materijala u Srbiji.   

Po broju prodatih mašina zauzimamo vodeću poziciju na tržištu.  

U našem izložbenom salonu koji se prostire na 200m2 možete pogledati različite modele mašina i dobiti potrebne informacije.  

Za uspeh firme pored ljubaznog osoblja, profesionalnog odnosa prema kupcima i kvalitetnom robom sa niskim cenama, zaslužan je veliki lager mašina i delova visokog kvaliteta kao i pouzdan servis sa dugogodišnjim iskustvom.     

Aluminijumski paneli sa PVDF premazom su visokokvalitetni kompozitni paneli koji su premazani slojem PVDF (poliviniliden fluorid) boje. Ovaj premaz je poznat po svojoj izuzetnoj otpornosti na UV zračenje, vremenske uticaje i koroziju, što ih čini idealnim za spoljnu primenu kao oblaganje fasada. PVDF premaz takođe omogućava širok spektar boja i estetskih mogućnosti, dok održava dugotrajnu svježinu boje. Aluminijumski paneli sa PVDF premazom su popularni u građevinskoj industriji zbog svoje trajnosti i estetskog izgleda.

Aluminijumski kompozitni paneli su građevinski materijali koji se sastoje od tankih aluminijumskih slojeva sa jezgrom od polietilena ili drugog materijala. Koriste se za oblaganje fasada i unutrašnjih prostora zbog svoje lagane težine, izdržljivosti i estetskog izgleda. Takođe su otporni na koroziju i dolaze u različitim bojama i dekorativnim završnicama.

Aluminijumski kompozitni paneli često se koriste u građevinskim projektima zbog svoje termičke izolacije i mogućnosti prilagodbe različitim dizajnerskim potrebama. Imaju široku primenu u izradi fasada, reklamnih panoa, oplata, i drugih građevinskih aplikacija. Takođe, važno je napomenuti da se moraju instalirati prema određenim specifikacijama kako bi se osigurala sigurnost i dugotrajnost.

Visoko kvalitetni aluminijumski panel MBL DRVO za fasade 4000x1500mm 4mm/0.5mm sa PVDF premazom

Cena po kvadratu je 3304,00+pdv

Dostava po celoj Srbiji uz fiskalni račun.  

NAPOMENA: U CENU NIJE URAČUNAT PDV

ID Oglasa: #158962207
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.