slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kovacka vatra na gas kao i Riborn kovacnice

250 €

Ćićevac
Kao novo - nekorišćeno
18.034
260
pre 6 dana
Jovica
Član od 17.01.2013.
Svi oglasi

Tef.0654217677


 Sa jedan goreonikom  250. evr.
Sa dva goreonika 350evr. samot , peci sa metalnim  trecim vratancima  su skuplje.
Saljem video zapis na vas telefon viberom , peci su za profisionalce kao i za pocetnike . Brzo zagrevaju materijal narocito su dobre za izradu kovanih elemenata ograda, nozeva maceva i slicno,   pec trosi propan butan gas ali najbolji rad ima na cist  propan  za izradu damaskus nozeva . Cist propan se moze nabaviti skoro u celoj srbiji  www. butangas. rs. proba obavezna pre kupovine, vrlo prakticnina. Same povlace vazduh bez ventilatora. Cena je bez  ventila za regulisanje  pritiska i postolja.
 Slike i snimci su originalni.

Prodajem samo goreonike 70evr. kom.

Komplet goreonik sa regulatorom pritiska i cevima je 100evr. zadnja slika.

Saljem pouzecem.

Druga vrsta kovackih vatri druga treca i cetvrta slika su sa ubacivanje vazduha preko regulatora broja obrtaja elektromotora a posebno ide gas.

Namenjene su za izradu damaskus raznih seciva gde je potrebna veca temperatura, takodje su sa komplet izolacijom keramicka vuna 50mm.

Cena dogovor saljev video na vas viber.

ID Oglasa: #105271862
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.