slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Uređaj/mašina za plastifikaciju metala i nemetala SDPC 157

2.150 €

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4.991
72
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan
Član od 26.02.2016.
Svi oglasi
Proizvodnja i prodaja novog digitalizovanog uređaja za elektrostatičko lakiranje metala lakom u prahu (plastifikacija metala).  
OVO NISU TURSKI ILI KINESKI, VEĆ ČISTO DOMAĆI PROIZVODI.
SLIKE KOJE GLEDATE NISU KOPIRANE SA TURSKIH ILI KINESKIH SAJTOVA, NEGO IZ DOMAĆE PROIZVODNJE.
Uređaji su novi, nekorišćeni, sa garancijom od 2 godine.
Servisiranje i nakon isteka garancije, isključivo i samo uz naplatu troškova zamenjenih delova.
24h telefonska/email podrška za pitanja i savete vezane za korišćenja uređaja.
Svi naši uređaji poseduju stručni nalaz o kvalitetu Mašinskog fakulteta u Nišu.
Moguće je plastificirati svaki metalni deo (čelik, prohrom, bakar, mesing, aluminijum. . ).  
Ovim uređajem je moguće, uz određena podešavanja, plastificirati i nemetalne predmete (staklo, keramiku, mermer, kamen, drvo, medijapan, ivericu. . . ). - slike br.7 i 8.
Izuzetno mala potrošnja struje (60W) i vazduha (dovoljan je kompresor sa bocom od 24 litra), laki, brzi u radu i pouzdani za korišćenje.  
Za rad je potreban pritisak od samo 3 bara.  
Uređaj može da radi čak i sa veoma malom količinom praha.  
Težina pištolja za nanošenje praha samo 600g. Mod za normalan rad, za impulsni rad, za rad sa uglovima i za prefarbavanje.
Transportno crevo od boce do pištolja dužine 2m.  
Tri vrste izmenljivih dizni na pištolju za različite geometrijske oblike metala koji se radi (ravan lim, žičani predmeti, mrtvi uglovi).  
Crevo od 3m i pištolj za vazduh za ručno izduvavanje i čišćenje.  
Veličina boce za prah je fi 150 x 350mm, tj. zapremine oko 6 litra.  
Sa ovim uređajem je moguće koristiti i stari prah koji je navukao vlagu iz vazduha. Takav prah se vrlo brzo prilikom rada zalepi (zbog vlage u sebi) na dizne koje regulišu prskanje i onda je  (kao što je slučaj kod drugih uređaja) potrebno sve rasturiti, otvoriti, izduvati, ali se vrlo brzo sve ponovo zalepi. Kod ovog uređaja to nije slučaj, jer isti ima ugrađen taster, čijim pritiskom čistite pomenutu diznu, tako da je omogućen nesmetani rad bez prekida i sa vlažnim prahom.  
Moguća je izrada naknadnih boca za prah, uz veoma brzu zamenu istih prilikom rada. To je naročito korisno prilikom brze promene boje u uređaju, gde jednostavno samo zamenite bocu sa drugom bojom, uz minimalno čišćenje ostataka stare boje samo na transportnom crevu i pištolju. Pri radu sa ovim uređajem nema neprijatnog peckanja, tako da radnik ne mora da nosi antistatik obuću. Radni komadi se mogu držati u ruci prilikom nanošenja praha, bez bojazni od visokog napona.
Veličina izlaznog napona se podešava od 0-100 KV, tako da mogu da se rade kako novi, tako i već plastificirani ili nekim drugim postupkom obojeni komadi metala.  
Uređaje NE šaljemo brzom poštom. Isključivo lični dolazak prilikom kupovine, uz detaljno objašnjenje principa rada uređaja i kratkom obukom za pravilan rad.  
Uz kupovinu uređaja dobijate račun i besplatne savete i uputstva za samogradnju komore za nanošenje praha i komore za termičku obradu (pečenje).  
Cena uređaja u kompletu sa jednom bocom 250.000,00 dinara. Svaka naredna boca (ukoliko želite po jednu bocu za svaku boju) uz doplatu od po 3000,00 dinara po komadu. To se misli samo na donji deo boce, bez poklopca sa injektorom, kao na slici br. 5.  

Pogledajte i naš oglas za uređaj "Termostat komore za plastifikaciju".  
Pogledajte i naše ostale oglase za uređaje za plastifikaciju metala.
ID Oglasa: #80635277
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.