slika
slika
slika
1 od 3

Graficki noz za secenje papira, orezivanje knjiga

3.000 dinZamena moguća

Beograd | Stari grad
Korišćeno
Dostupno odmah
77
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ljubodrag Vesić
Član od 14.06.2014.
Svi oglasi

Напомена: цена је далеко испод реалне вредности и неко ће се усрећити, гледај да то будеш ти, јер ће бити касно - оглас важи до 15. маја 2024-те а онда иде на отпад, ал телефон отпада нећу дати!

Продајем графички нож марке Дахле БЕЗ СЕЧИВА, он је потезни и пошто је вођен веома је прецизан и ефикасан. Димензије уста ножа су 65 мм x 480 мм. Масиван је те је могуће сећи и орезивати књиге до 1000 страна. Kао што се види нож је коришћен зато и овако минимална цена. Лајсна је неколико милиметара подигнута јер се сечиво скратило, покренуо сам набавку новог сечива, али, онда је искрсао други нож. Нож је могуће видети, испробати. . . у Београду!

Купио сам други нож, а препоручујем и купцу овога: сечиво за дрво које се може купити за десетак евра уз малу обраду носача сечива на ножу - то онда појефтињује максимално експлоатацију горе наведеног ножа. . .

ID Oglasa: #165985254
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.