slika
1 od 1

Automatski sto za sečenje stakla: CNC MPB 2400, Kovanica

Kontakt

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
13
0
pre 13 dana
Vladimir Denćan
Član od 11.10.2010.
Svi oglasi

 

 

OBEZBEĐENA INSTALACIJA, OBUKA, GARANCIJA 12 MESECI, SERVIS I REZERVNI DELOVI.

 

Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2400 MPB namenjen je za sečenje ravnog stakla potpuno automatizovano, putem računara koji se nalazi na upravljačkoj konzoli. Pored sečenja sto je opremljen i glavom za skidanje niskoemisionog filma (low-e). Automatski sto za sečenje stakla: CNC 2400 MPB poseduje masivnu i čvrstu čeličnu konstrukciju što ga čini otpornim na vibracije. Zahvaljujući kvalitetnim komponentama linearnih tehnologija omogućena je visoka preciznost i dugotrajnost. Radna površina stola izrađena je od drvenih panela otpornih na vlagu i presvučena specijalnim sintetičkim materijalima sa poboljšanom otpornošću na habanje. Poseduje ventilator putem kojeg se formira "vazdušni jastuk" koji omogućava laku manipulaciju staklenom tablom ili isečenim komadima na radnoj površini. Most i glava stola su izrađeni od aluminijuma kako bi se smanjila masa i postizali maksimalni momenti ubrzanja. Pozicioniranje glave u nultu tačku je automatsko putem lasera.

 

Automatski sto za sečenje stakla: CNC 2400 MPB poseduje hidraulični sistem podizanja cele radne površine pomoću sopstvene pumpe i cilindara. Automatski sto za sečenje stakla: CNC 2400 MPB je opremljen lomačima stakla i to jednim poprečnim i dva uzdužna i pneumatskim sistemom za njihovo aktiviranje. Takođe poseduje i cilindre za odvajanje i prihvat table, ukoliko se staklo postavlja pomoću kranske staze. Opremljen je papučama za prihvat stakla koje su elektronski obezbeđene od nestanka struje.

 

Automatski sto za sečenje stakla: CNC 2400 MPB je prevashodno namenjen da stoji samostalno, ali se može montirati u liniji sa hranilicom i posebnim stolom za lomljenje.

 

Automatski sto za sečenje stakla: CNC 2400 MPB može da vrši sečenje pravilnih oblika stakla (kvadrat, pravougaonik) i nepravilnih oblika (krug, elipsa. .. ) i skidanje niskoemisionog filma(low-e) na pravilnim i nepravilnim oblicima stakla. Softver za sečenje i optimizaciju velikog broja tabli, u cilju smanjenja otpada, je razvijen od strane Perfect Cut.

 

Tehničke karakteristike

·          Maksimalne dimenzije table (mm)            3210x2400

·          Maksimalna brzina sečenja (m/min)        150

·          Maksimalna brzina brušenja (m/min)      100

·          Brusni alat           Brusni kamen Ø20mm ili četkica

·          Sečenje nepravilnih oblika (krug, elipsa . .. )            da

·          Brušenje nepravilnih oblika (krug, elipsa . .. )          da

·          Hidraulično podizanje radne površine     da

·          Automatsko referisanje laserom da

·          Lomači  2+1

·          "Vazdušni jastuk"             da

·          Podrška za utovar kranskom stazom        da

·          Sekač PVC folije opciono

·          Laserski skener nepravilnih oblika             opciono

·          Ukupna dužina (mm)      3920

·          Ukupna širina (mm)        2980

·          Snaga (kW)         10

ID Oglasa: #165977563
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.