slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Dugmad za bedzeve 75mm 200kom

100 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
123
4
pre 10 dana
Odgovara na 66% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

KOMPLETAN KOMPLET ZA RAD: Dobićete 200 kompleta delova dugmadi za 200 k lepih bedževa dugmadi, koji se sastoje od 200 k providnih folija, 200 k metalnih poklopaca, 100 k metalnih postolja, 100 k plastičnih podloga i 2 k deterdženta. Svi delovi imaju isti broj. Pored toga, dostupne su različite metalne i plastične podloge koje zadovoljavaju vaše različite potrebe. Savršeno primenljivo: delovi dugmadi za proizvođače dugmadi su pogodni za većinu mašina za dugmad od 75 mm na tržištu. Svaka primarna mašina za pravljenje dugmadi od 75 mm može da koristi naš pribor za pravljenje dugmadi. Razuman dizajn: Veoma transparentan film čini da dugme sija. Jasno pokazujući obrazac, možete napraviti lepšu značku. Metalni poklopac i baza obezbeđuju izdržljivost i odlične performanse. Plastična osnova ne rđa lako. Sve je dizajnirano da vam olakša rad tako da možete kreirati savršeno personalizovane dugmad. Uradi sam pokloni: Delovi značke sa dugmetom su savršeni za vašu decu/ženu/majku/prijatelje. Možete koristiti mašinu za pritiskanje dugmadi za pravljenje raznih lepih dugmadi. Uživajte u trajnom sećanju na znamenitosti, hranu, kućne ljubimce, praznike, rođendane itd. Takođe je odličan za igle, priveske za ključeve, otvarače za flaše itd. Jednostavan za upotrebu: Operacija je jednostavna. Verujte nam, brzo ćete naučiti! Imaćete sjajnu iglu za kratko vreme. Čvrsta konstrukcija čini etiketu sa imenom bezbednijom i praktičnijom. Zato se pripremite za početak dizajna!

 

specifikacija Model D75-100S+100J materijal Metal, plastika Prečnik metalnog poklopca 3 inča / 75 mm Prečnik metalne osnove 2,8 inča / 72 mm Prečnik plastične osnove 2,8 inča/72 mm prečnik folije 3,4 inča / 86,5 mm Težina 6,5 lbs / 2,96 kg

ID Oglasa: #161851117
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.