slika
1 od 1

HDS 1000 BE

530.000 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
63
1
pre 11 dana
Ivan Manojlović
Član od 27.07.2016.
Svi oglasi
Mašina je polovna, vraćena po sistemu: staro za novo.
Mašina je servisirana.
Efikasni, grejani visokopritisni čistač HDS 1000 Be za teške trajne primene svuda gde nema priključka električne energije. Robustni Honda benzinski motor s komfornim elektropokretačom i automatskim smanjenjem broja obrtaja kod prekida rada osigurava maksimalnu nezavisnost, a stabilni okvir, koji štiti komponente, konstruisan je za utovar kranom ili viljuškarom. Sve komponente se u potpunosti sastoje od Visokokvalitetnah materijala. Visokopritisna pumpa je, na primer, opremljena cilindarskom glavom od mesinga, ventilima od plemenitog čelika i klipovima od plemenitog čelika presvučenim hromom i niklom. Novi revolucionarni razvoji, kao EASY! Force visokopritisni pištolj i EASY! Lock brzi zatvarači, uključeni su u serijsku opremu. Dok EASY! Force visokopritisni pištolj iskorišćava reaktivnu silu visokopritisnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu,  EASY! Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u poređenju s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robustnosti i dugovečnosti. Integrisano regulisanje pritiska i količine vode putem funkcije Servo Control direktno na visokopritisnom pištolju omogućuje optimalno prilagođavanje različitim zadacima čišćenja.

 

Masina se prodaje sa novim crevom od 20m i novom puskom.

 

Garancjia 1 god.

 

Firma Keller d. o. o ovlašćeni distributer i servis Karcher mašina i uređaja.  

KarcherCentarKeller - Bulevar Nikole Tesle bb (Niš Auto) - 9-17h - 018/588-260

                                               https: //karcher-centar-keller. com/


Firma Keller d. o. o, osnovana je 1999. godine i od tada se uspešno bavi uvozom, prodajom i servisiranjem Karcher mašina i uređaja. Sada, nakon 20 godina uspešnog poslovanja i stotine zadovoljnih klijenata, možemo reći da naša firma igra jednu od vodećih uloga u distribuciji Karcher mašina i uređaja na prostoru cele Srbije.
ID Oglasa: #158004028
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.