slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Mašina za presovanje bedzeva

130 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
91
4
pre 10 dana
Odgovara na 66% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

【TEŠKA GVOŽĐENA BAZA】- Grafički bušilac koristi dobar materijal od livenog gvožđa i tehnologiju brizganja visoke tvrdoće, dobre prenosivosti i visoke efikasnosti kako bi produžio svoj radni vek. 【OČIVO OD UGLJIČNOG ČELIKA】- Oštrica od ugljeničnog čelika okruglog alata za bušenje ima oštru ivicu za sečenje koja omogućava lako i precizno sečenje. Sa debljinom sečenja od 1,5 mm, alat se savršeno uklapa sa proizvođačem bedževa od 75 mm. 【DOBRO DIZAJNIRANI DETALJI】- Grafički bušilac ima ergonomsku ručku, granični stub i četiri gumene nožice koje vam pomažu da sečete papir bez napora. Kada više ne možete da pritisnete ručicu, papir je isečen na vašu idealnu veličinu. 【LAKO ZA UPOTREBU】- Ušteda je rada seći više listova istovremeno pomoću rezača. Prvo uvucite papir kroz ulaz za papir. Zatim pritisnite ručicu nadole, pogodan papir za krug je dostupan. 【SVESTRANI SCENARIJI UPOTREBE】- Naš kružni rezač je vaša optimalna opcija za pravljenje prilagođenih dugmadi sa iglama, kreiranje jedinstvenih dugmadi kod kuće, itd. Pogodan je za personalizovane poklone za nastavnike, članove porodice ili prijatelje.

 

Specifikacije Model: 75MM Graphic Punch Cutter Materijal: liveno gvožđe Materijal sečiva: ugljenični čelik Fit Dugme Veličina: 75 mm Stvarna veličina sečenja: 86 mm Debljina sečenja: 0,06" / 1,5 mm Razmak sečiva: 0,005 mm Vek rezača: 2.000.000 puta Veličina artikla: 8,7" k 7,3" k 5,3" / 22 k 18,5 k 13,5 cm Težina: 4,6 kg

ID Oglasa: #161851225
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.