slika
1 od 1

Bela glina 1kg

1.247 dinFiksno

Beograd
Novo
23
3
pre 13 dana
Hemomarket
Član od 10.04.2024.
Svi oglasi

Bela glina se sastoji od kaolina, minerala dobijenog iz razgradnje feldspata. Bela glina ima visok procenat aluminijuma i silicijuma, sadrži i manje količine gvožđa, magnezijuma, titanijuma i drugih elemenata.
Bela glina ima visoku moć da apsorbuje nečistoće i višak sebuma što je čini odličnim sredstvom za čišćenje, naročito kože lica. Kada se nanese na kožu, bela glina deluje kao blagi eksfolijator, uklanjajući mrtve ćelije kože i poboljšavajući teksturu kože. Može se koristiti kao maska za lice ili kao sastojak u kozmetičkim proizvodima poput sapuna, šampona i krema za lice. Antimikrobna svojstva omogućava da bela glina bude važan sastojak u pastama za zube, dezodoransima i drugim proizvodima. Prirodna je, ne sadrži sintetičke hemikalije i ne izaziva iritaciju kože, što je čini pogodnom opcijom za one koji preferiraju prirodne proizvode. Bela glina popularan sastojak u kozmetici širom sveta. U hemijskoj industriji, bela glina se koristi u proizvodnji keramičkih proizvoda, kao što je porcelan, zbog svojih termičkih karakteristika i otpornosti na kiseline. U domaćinstvu, bela glina se može koristiti kao prirodni sredstvo za čišćenje kuhinje, kupatila i drugih prostorija, kao i za uklanjanje fleka na tepisima i nameštaju.
Iako se bela glina može naći u prirodi u većim količinama, pre nego što se koristi u industrijske svrhe, ona se prerađuje kako bi se očistila i dobila veća čistoća minerala.

Prilikom primene bele gline potrebno je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

 

Za sve proizvode posetite sajt https: //hemomarket. rs/

ID Oglasa: #165648522
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.