slika
1 od 1

Dimetilsulfoksid 100 ml

680 din

Beograd
Novo
21
2
pre 5 dana
Hemomarket
Član od 10.04.2024.
Svi oglasi

Dimetilsulfoksid (DMSO) je organska supstanca koja se dobija uglavnom ekstrakcijom iz stabljike borovih drva. Ova bezbojna tečnost ima visoku rastvorljivost u vodi i ulju, te je uglavnom poznata po svom protivupalnom delovanju. U industriji, DMSO se koristi kao rastvor u biorazgradivim rastvorima, bojama i lakovima.
U kozmetici, dimetilsulfoksid se koristi kao sastojak u kremama i proizvodima za negu kože, zbog svojih protivupalnih svojstava i sposobnosti da omekša kožu. Može se naći u  proizvodima za negu kose, s ciljem uklanjanja peruti i suzbijanja upala dlake.
Prilikom primene Dimetilsulfoksid potrebno je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

 

Posetite sajt https: //hemomarket. rs/ za sve naše proizvode.

ID Oglasa: #165620924
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.