slika
1 od 1

Karbomer 940 200g

4.441 dinFiksno

Beograd
Novo
3
0
pre 13 dana
Hemomarket
Član od 10.04.2024.
Svi oglasi

Karbomer 940 je sintetički polimer koji se sastoji od karboksimetil-akrilata i etilheksil-akrilata. To je beli, bezmirisni prah koji se rastvara u vodi i formira viskozne ili gelaste suspenzije. Koristi se u proizvodima za ličnu negu.

Jedna od glavnih primena Karbomera 940 je u kozmetičkoj industriji, gde se koristi kao sredstvo za zgušnjavanje i stabilizaciju u kremama, losionima, gelovima za tuširanje, šamponima, maskama za lice i drugim proizvodima za ličnu negu. Pomaže u stvaranju glatke teksture, sprečavanju razdvajanja sastojaka i produžavanju roka trajanja proizvoda. Koristi se u proizvodnji gelova za dezinfekciju ruku, gde pomaže u stvaranju viskozne teksture koja sprečava isušivanje kože. Karbomer 940 se takođe koristi u proizvodnji vodootpornih premaza i boja, kao i u proizvodnji adheziva i drugih industrijskih proizvoda.

Prilikom primene Karbomer 940 je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

 

Za sve proizvode posetite sajt https: //hemomarket. rs/

ID Oglasa: #165649247
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.