slika
1 od 1

Laneno ulje 1l

1.157 dinFiksno

Beograd
Novo
15
1
pre 11 dana
Hemomarket
Član od 10.04.2024.
Svi oglasi

Omega-3 masne kiseline: Laneno ulje je posebno bogato alfa-linolenskom kiselinom (ALA), koja je esencijalna omega-3 masna kiselina.  

Primena lanenog ulja: Dodatak ishrani: Laneno ulje se često koristi kao dodatak ishrani. Može se dodavati u smutije, jogurte, salate ili druge obroke kako bi se povećao unos omega-3 masnih kiselina i drugih hranljivih sastojaka. Kuvanje: Laneno ulje se ne preporučuje za kuvanje na visokim temperaturama zbog svoje osetljivosti na toplotu. Međutim, može se koristiti kao preliv za hladna jela ili za dodavanje ukusa i hranljivih vrednosti kuvanim jelima pre nego što se posluže. Kozmetika: Laneno ulje se često koristi u kozmetičkim proizvodima za negu kože i kose zbog svojih hidratantnih svojstava. Može se naći u kremama, losionima, šamponima i drugim proizvodima.  

Važno je napomenuti da je laneno ulje osetljivo na svetlost, toplotu i oksidaciju, pa ga treba čuvati u tamnim staklenim flašama u frižideru kako bi se očuvala njegova svežina i hranljive vrednosti.  

Prilikom primene Laneno ulje potrebno je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

 

Za sve  proizvode posetite sajt https: //hemomarket. rs/

ID Oglasa: #165648829
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.