slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Vazdusna zavesa/prekidač/daljinski/zavese/vazdušne NOVO

17.000 dinFiksno

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9.812
66
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan
Član od 26.02.2016.
Svi oglasi
Elektronski uređaj koji sprečava ulaz prašine, letećih insekata, izduvnih gasova, smoga i mešanje spoljašnjeg i unutrašnjeg vazduha u prostoriji. Montira se iznad ulaznih vrata (preporučljivo unutar prostorije), tako da vrata na radnji-prodavnici mogu da stoje otvorena čak i ako radi klima uređaj. Izuzetno dobro se pokazala za sprečavanje širenja mirisa iz kuhinje restorana prema sali za goste.
Dimenzije uređaja 1050x230x180 mm, a izduvnog dela-za vrata širine do 1000 mm (1 metar) i visine najviše do 2m.  Motor se nalazi na sredini, tako da ukoliko Vam treba zaštita prolaza šire od 1 metra, možete da nižete zavese jednu do druge i time dobijate 2, 3, 4 ili više metra za zaštitu prolaza. Visina namontirane zavese je 230mm + 35mm visina montažnih ušica koje su sa zadnje strane. Snaga motora je 90W. Brzina duvanja 7,2 m/s.  Nivo buke na samoj zavesi je 70 dB, na udaljenosti od pola metra je 57 dB i na udaljenosti od 1 metra je 52dB.
Mogućnost ugradnje standardnog mehaničkog mikroprekidača (ne kojekakvih elektronskih senzora), kojeg Vi sami nabavljate i ugrađujete na vrata, tako da se zavesa uključuje samo kada se vrata otvore.  

Uređaji su NOVI sa garancijom. Cena je za osnovnu verziju bez priključnih kablova. Uz uređaj dobijate uputstvo za montažu i priključivanje.
Na Vaš zahtev vršimo montažu priključnog kabla i utikača i kabla za povezivanje mikroprekidača na vratima. Doplata za svaki dužni metar kabla 3x0,75mm2 je 100 din, za utikač 200 din. U ponudi imamo i mikroprekidače (slika br.5) po ceni od 800 din, a pre naručivanja proverite da li njihov oblik i dimenzije odgovaraju za oblik i tip Vaših vrata ili prolaza koji zaštićujete.
Na Vaš zahtev vršimo ugradnju RF modula za daljinsko uključivanje/isključivanje zavese, tako da je možete paliti/gasiti i prekidačem koji se nalazi na samoj zavesi i daljinskim. U kompletu dobijate i daljinski upravljač sa baterijom, uz doplatu od 2000 din.
Rupe, odnosno pvc uvodnici za priključivanje kablova se na slikama nalaze na zadnjoj strani zavese, a kada se zavesa namontira iznad vrata one se nalaze na gornjoj strani zavese, na sredini, prema plafonu.
Zavesa ima samo jednu brzinu, najveću. Nismo ugrađivali prekidač za drugu slabiju ili treću najmanju brzinu, jer zavesa ima najveći učinak na najvećoj brzini, a te dve slabije brzine služe samo da "gospođama" pokvare frizuru i ničemu više.
Težina je 11,5 kg. Šaljemo isključivo preko Pošte Srbije i troškovi slanja padaju na teret kupca.
Dugogodišnja proizvodnja, kvalitet, garancija i rezervni delovi. Za firme plaćanje preko računa.
Zavesa NEMA ugrađene grejače, NEMA filtere vazduha,  NE  GREJE , NE  HLADI, NE FILTRIRA VAZDUH, samo izduvava postojeći vazduh koji je u prostoriji. Plastificirana je u mat boji RAL 9010 (bela boja koja vuče na krem).

Na poruke, oko pogađanja cene, i na pitanja na koja imate odgovore u opisu oglasa, ne odgovaramo.

VAZDUŠNA ZAVESA NIJE 100% ZAŠTITA OD MUVA ! ! ! ! ! ! ! ! !

Pogledajte i naš uređaj za ubijanje letećih insekata/peckalica na našem oglasu "Uništavač letećih insekata, peckalica, UV insekt lampa"

Ukoliko niste zadovoljni uređajem iz bilo kog razloga možete ga vratiti neoštećenog u originalnoj kutiji u roku od 2 dana uz plaćanje troškova slanja.

064 204 84 64
ID Oglasa: #58705018
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.