slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Automatska linija. Automat ubacuje flaše,  puni i zatvara.

25.000 €Zamena moguća

Subotica
Korišćeno
Dostupno odmah
27
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Kosab Pak
Član od 27.07.2023.
Svi oglasi

Automatska linija. Automat ubacuje flaše,  puni i zatvara.

Mono blok 3/1 industrijski (dozer-ulagač flaša, punilica sa čepilicom) široke primene za više vrsta proizvodnih oblasti za tečne; retke, polu guste i guste proizvode.

Mono blok 3/1 je u osnovi namenjen farmaceutskoj industriji, izrađen po svim stanardima za namenu pakovanju farmaceutskih proizvoda, suplemenata, prehranbenih i svih drugih proizvoda.

Italijanske je proizvodnje ;   Co. ma. dis. , kapaciteta do 3.000 flašica od 2 do 250 ml. /h.  

Uz mašinu je obezbeđena tehnička dokumentacija.
Mono blok kružnim ciklusom rada : 1. - dozira-ubacuje praznu ambalažu,   2. - potom dozira-puni  ambalažu pomoću jakog klipnog dozera i 3. - postavlja i zavrće ili nabija čepove. Namena flaširanju tečnih medija kao i polu gustih i gustih proizvoda u dozne, flaše . . .   Na kružnoj većoj zvezdi je 9 pozicija sa izmenjivim čaurama.   Za svaku različitu vrstu ambalaže u većim odstupanjima dimenzija , neophodno je izraditi druge-nove plastićne čaure za prihvat dozni, flaša.  
Kapacitet punjenja je moguć od 2 ml. do 250 ml. i najgušćih medija, poput gita, silikona.

Na mašini je prethodno flaširan medicinski silikon u dozne sa nabijajućim čepovima.
U sastavu mono bloka na zasebnoj pripadajućoj aluminijumskoj konstrukciji se nalazi veliki zapreminski koš za čepove, a iznad istoga je pozicioniran dodatni veći automatski spremnik za čepove, pozicioniran iznad vibro koša koji automatski dopunjuje osnovni zapreminski koš čepovima, tako da je moguće pripremiti za kontinuirani rad veću količinu čepova u ta dva koša.   Sastavni deo mono čini i veći dozer flašica koji automatski dozira-ubacuje flašice, tube u gnezda za flaširanje i čepljenje.   Napunjene i zatvorene - začepljene flašice-dozne mašina automatski izbacuje iz mašine. Sve je automatizovano i jednostavno za rad, odnosno za mašinom može da radi samo jedan Radnik.

Mašina je u odličnom stanju.

Mašinu je relativno jednostavno moguće preraditi za automatsko punjenje tuba, odnosno su na mašinu ugrađene osnovne pred operacije pri samoj izradi mašine.

Cena mašine-mono bloka u navedenom opisu je  25.000 Evra.

 

  • Delimična kompenzacija je moguća za : teretni kombi B kategorije do 10 godina, veći pick up do 7 godina,   putničko vozilo do 7 godina starosti, PET i PE granulate.
  • Uslovna zamena je moguća za nepokretnost u Subotici sa okolinom do 35 km. ili u ili u NS sa okolinom do 20 km udaljenosti ; za stan, kuću, vikendicu, ubanizovan građevinski plac, ili sesko domaćinstvo sa nešto većom okućnicom - zemljom približne vrednosti ili i nešto veće vrednosti uz dodatnu robnu razmenu dobara - dogovor.   Srbobran, Inđija, ST, N. Pazova, Sopot, Barajevo, Grocka, Mladenovac. U obzir za event. razmenu mogu biti zanimljivi posl. prostori u pešaki prometnoj ulici ili urbanizovani plac sa ili bez kuće.
ID Oglasa: #165953523
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.