slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Industrijski propelerski mikser Ekato 2,5kw

2.500 €

Leskovac
Korišćeno
12
0
pre 10 dana
Profi Laboratorijska Oprema
Član od 16.01.2014.
Svi oglasi
Na prodaju polovan industrijski mikser proizvođača Ekato,   korišćen u farmaceutsko-kozmetičkoj industriji. Mikser se nalazi na veoma stabilnom stalku, a ima mogućnost podizanja u visini preko hidraulične papučice, kao i zglobno podizanje za 90°. Snaga miksera je 2,5kw, raspon broja obrtaja od 200 do 1500 obr/min. Može se koristiti za mešanje blago do izuzetno gustih tečnosti zapremine do 1000 litara.
 
U kompletu ide sa INOX mešačem prečnika oko 150

Kontakt za više informacija: 065/8065345

profilaboprema @ gmail. com

Pogledajte naše ostale oglase, u ponudi ima puno laboratorijskih i industrijskih uređaja iz farmaceutske i kozmetičke industrije, profesionalnih homogenizatora, prohromskih miksera, duplikatora, punilica, sistema za omekšavanje i demineralizaciju vode, laboratorijske opreme, laboratorijskih mešalica, disolvera, digitalnih i analitičkih vaga, ph-metara, laboratorijskih kupatila itd.

Po narudžbini nabavljamo laboratorijsku opremu, procesnu opremu, merne uređaje, medicinsku opremu i slično, po povoljnim cenama.
ID Oglasa: #166169424
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.