slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Industrijski vakuum homogenizator, disolver Fryma 400 lit

18.500 €

Leskovac
Korišćeno
23
3
pre 10 dana
Profi Laboratorijska Oprema
Član od 16.01.2014.
Svi oglasi
Na prodaju vakuum industrijski homogenizator proizvođača Frima, model VME 400, radne zapremine 400 litara. Ova mašina poseduje mešač (skidač sa zidova posude), disolverski disk mešač i homogenizator - svaki od njih pokreće zaseban motor i ima nezavisnu funkciju. Gornji poklopac se podiže hidrauličnom pumpom i zasebnim motorom. Mašina poseduje i grejanje i hlađenje, kao i vakuum pumpu.

Uz ovaj mikser idu i dve posude sa duplim zidovima (za grejanje / hlađenje) zapremine 400 lit. Spoljna strana posude je od čelika, a unutrašnja strana je od nerđajućeg čelika - INOX-a u kvalitetu AISI 316L za farmaceutsku upotrebu.

Radila u kozmetičkoj industriji, proizvodnja krema, masti, pomada, melema, pasti za zube. Može se koristiti za pripremu kaše, sokova, nektara i drugih voćnih proizvoda i prerađevina. Takođe se može koristiti za pripremu svih vrsta pasti, kikiriki putera, lešnik krema, kesten pirea, majoneza, mešavina meda i jezgrastog voća i sličnih proizvoda.

Kontakt za više informacija: 065/8065345

profilaboprema @ gmail. com

Pogledajte naše ostale oglase, u ponudi ima puno laboratorijskih i industrijskih uređaja iz farmaceutske i kozmetičke industrije, profesionalnih homogenizatora, prohromskih miksera, duplikatora, punilica, sistema za omekšavanje i demineralizaciju vode, laboratorijske opreme, laboratorijskih mešalica, disolvera, digitalnih i analitičkih vaga, ph-metara, laboratorijskih kupatila itd.

Po narudžbini nabavljamo laboratorijsku opremu, procesnu opremu, merne uređaje, medicinsku opremu i slično, po povoljnim cenama.
ID Oglasa: #166168858
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.