slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Linija za punjenje i pakovanje mini flašica-teglica.

10.800 €Zamena moguća

Subotica
Korišćeno
Dostupno odmah
43
0
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Kosab Pak online
Član od 27.07.2023.
Svi oglasi

Linija za punjenje i pakovanje mini flašica-teglica.

Linija se momentalno koristi za punjenje i pakovanje hotelskih šampona 10-50 ml.

Linija je polu automatska sa automatizovanim segmentima za pakovanje mini pakovanja tečnih, raznih proizvoda.

Punilica se sastoji iz dva zasebna segmenta sa dva radna mesta , sa po dve dizne za punjenje. Doziranje se reguliše vremenskim tajmerima-relejima u skladu motorike Operatera koji radi na punjenju. Operater sa dobrom motorikom puni i do 2.000 kom. /h. , odnosno dvoje operatera mogu da napune istovremeno, ukupno 4.000 flašica od 5 - 50 ml.   

Dozeri su klipni, odnosno su predviđeni i za gušće tečne medije.  
Za punilicu je neophodan komprimovani vazduh od 4< bara.   Manji kompresor može da zadovolji rad pogonskih pneumatskih cilindara.

Čepilica je prilagođena stona bušilica montirana na zaseban stol sa glavom za zavrtanje čepova.

Etiketirka je automatska sa bočnom pokretnom trakom koja okreće cilindričnu ambalažu oko svoje ose, tako da se etikete obmotavaju okolo cele ambalaže.

Rad-brzina etiketiranja se reguliše frekfentnim regulatorima.

Ink yet printer je marke : Markem 9018, proizvodnje 2017 god. U printeru su nova tinta i mejk up, odnosno je na printeru tek odrađen veliki servis,

Sa pokretne trake etiketirke, gotovi proizvodi (napunjeni, začepljeni, etiketirani i datumirani sa odštampanim i LOT-om, izlaze na pokretni sabirni kružni stol, sa kojega se sakupljeni proizvodi pakuju u transportnu ambalažu.

Kapacitet ove linije sa po jednim Radnikom na punjenju, čepljenju i pakovanju je cca 1.200 - 1.400 mini flašica od 5-50 ml. /h. (čepljenje flašica ili teglica limitira kapacitet, odnosno je polu automatsko čepljenje najsporiji deo ove linije. )

Poslovi punjenja i pakovanja mini hotelskog programa sredstava lične higijene (šampončiči, tuš gel, regeneratori, tečni sapun, šampončići za kućne ljubimce su kompletan posao, finansijski zanimljiv . . . )

Cena linije u kompletu = 10.800 E.

Linija se prodaje isključivo u kompletu.

Možemo za potenc. Kupca obezbeđivati mini PET predforme, čepove ili i gotove-izduvane mini flašice po prikazanim fotografijama 13 i 14. , iz ovoga oglasa sa grlom fi 18 mm. ili perspektivno i slične komplete predformi, flašica i čepova sa grlom fi 20 mm

- Delimična kompenzacija je moguća za : teretni kombi, veći pick up,   putničko vozilo, PET  granulate ili za Arburg brizgaljke ; 320, 305, 270 ili i 221 , 220 sa višetaktnim izbacivačem.

ID Oglasa: #166155547
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.