slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Vodeno kupatilo laboratorijsko HAAKE digital

150 €

Leskovac
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
519
4
pre 11 dana
Profi Laboratorijska I Industr
Član od 16.01.2014.
Svi oglasi

Na prodaju neispravno vodeno kupatilo HAAKE N2 digital sa velikom prohromskom posudom dimenzije 50x30x20H. Pokazuje neispravnu temperaturu, pored toga nejasno mi je kako se povezuje. . .

 

Cena nije fiksna. Za više informacija pozovite.

 

Kontakt za više informacija: 065/8065345

profilaboprema @ gmail. com


Pogledajte naše ostale oglase, u ponudi ima puno laboratorijskih i industrijskih uređaja iz farmaceutske i kozmetičke industrije, profesionalnih homogenizatora, prohromskih miksera, duplikatora, punilica, sistema za omekšavanje i demineralizaciju vode, laboratorijske opreme, laboratorijskih mešalica, disolvera, digitalnih i analitičkih vaga, ph-metara, laboratorijskih kupatila itd.

Po narudžbini nabavljamo laboratorijsku opremu, procesnu opremu, merne uređaje, medicinsku opremu i slično, po povoljnim cenama.

ID Oglasa: #144018571
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.