insha

Subotica

Član od: 20.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Brojevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cist bezobrazluk. Narucio- poslato i kad ga je kurirska sluzba zvala on rekao da nije kuci da ga zovu u subotu i oni ga zvali u subotu i on im rekao da ne zeli da primi paket.
Bilo je dogovoreno preporuceno slanje. Prodavac na svoju ruku salje paket kurirskom sluzbom. I umesto 150 dinara da ispadne 420. Nisu bitne pare vec princip. Ne placam nesto za sta ne znam ni da li radi.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Brojevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Uzeo sam od njega 2 broja (jedan VIP i jedan MTS). U oglasu je pisalo da je broj ima 100 dinara kredita. Platio sam, on mi je tog dana i poslao, medjutim kad sam primio video sam da nije tako. Predlozio sam mu da mi tu razliku uplati kao dopunu kredita (da ga ne cimam da ide do banke), ali evo, vec vise od 10 dana on cuti, neodgovara i ne uplacuje (do tad je inace redovno/svakodnevno odgovarao i komunikacija je bila OK). Oprez sa Srdjanom iz Subotice.
pre nego si kupio broj posto vec nisam ga prodavao kao u opisu iz oglasa i nisi pitao jel ima kredita vec samo dokle vazi kartica. i poslao sam po dogovoru sve kako je bilo. toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.