INSTA: @drip_shop.srb

Novi Pazar

Član od: 27.02.2022.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost, prvi put dajem negativnu ocenu. Prodavcu sam napomenuo da zelim hilfiger trenerku u crveno-beloj varijanti, poslao mi je sivu. Ok, greske se desavaju, prihvatio gresku i izvinio se, pristao na zamenu ali da ja platim troskove postarine vracanja trenerke i nove postarine za vracanje nove trenerke meni. Znaci zbbog njegove greske ja treba da platim tri postarine. Predocio sam mu da nije u redu da ja placam zbog njegove greske, na sta mi je odgovorio da cemo se dogovoriti ali trenutno ne moze da kuca (posto smo se dopisivali preko vibera). Posle toga se vise nije ni javio.
Naime član mi se javio na potpuno drugi oglas i trazi drugu trenerku zbunio me je i poslao sam mu trenerku na kojoj mi je i pisao, nije to trazio, mogao je normalno na taj oglas sto je hteo da pise, nema veze moja je greska sto sam poslao pogresko ali svakako bi se nekako dogovorili za povracaj jer je moja greska a ti ne mozes da sacekas bar 2 dana jer imam obaveze, nema veze, hvala na oceni. Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.