Irena

Smederevska Palanka

Član od: 12.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari satovi | Ručni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam sat. .. sat je deklarisan kao neispravan i takvog ga i kupujem . U telefonskom razgovoru sa dotičnim pitam da li je kompletan? ?? na šta dobijam odgovor da je kompletan! !! !! Dobijam sat i vidim da sat nije kompletan ( nedostaje klatno, zamajac) . .. . Jesam ga kupio kao neispravan ali ne i kao nekompletan . .. .. .zato ova negativna! !! !! !! !!

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

covek je narucio telefon, trazio mi da se uveri u ispravnost telefona preko skype, dogovoreno slanje, ja posaljem on se ni ne javi a naravno telefon ne preuzme. kao sto sam mu rekao nemam para na bacanje da placam dupli ptt. Savetujem ostalim clanovima da od ovog coveka trazite uplatu unapred bar u vidini duple postarine, jer je krajnje neozbiljan i neodgovoran.
Evo mog odgovora. 1.Pitao sam te dali radi ulaz za slusalice,rekao si da neznas i da ces da proveris i da mi javis.Nisi ispostovao i javio. 2.pitao sam dali radi prednja kamera,rekao si da nisi ni probao ali nije problem proverices pa ces da mi javis,nisi ni to javio. 3.poslao sam ti poruku,posto si veoma perfidno slikao gde se veoma tesko moze videti da je telefon ostecen,nisi mi odgovorio na tu poruku,poruka je glasila >dali je telefon padao. 4.a sto se tice prezentacije na skype..pa druze pola te nisam cuo a 80%nista nisam video jer si sam rekao da ti je mracno u prostoriji. OPREZZ SVIM CLANOVIMA K.P DA DOBRO OTVORE OCI I USI KADA SE DOGOVARAJU SA OVIM CLANOM.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.