Irina

Kruševac

Član od: 20.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupili smo trenerku žensku trodelnu i nismo hteli da dajemo negativnu ocenu mozda ljudi zive od toga. Problem je bio snir nije radio, doticna je htela da nadjemo resenje, tj njeno resenje je bilo da dobijem popust ako opet kupim kod nje ili da mi bude besplatna postarina-smesno bas. Kada smo videli da trenerka nije m nego xl nije htela da cuje za zamenu niti nista, vec je BLOKIRALA VIBER, ODMAH JE PROMENILA I IME PROFILA U (PRODAJA ONLINEEE), A PRE TOGA SE ZVAO (ONLINE SHOP SIGURNA PRODAJA). . MESTO JE PISALO IVANJICA, PROMENJENO JE NA ALIBUNAR KAO STO JE I SAD. NAKON TOGA JE PROMENJEN I BROJ TELEFONA I OBRASANA TRENERKA SA NALOGA. Neverovatno sta je u stanju da sve uradi zbog 3000dinara. DOTICNA JE PREPRODAVAC OGLASAVA ROBU KOJU NEMA VEC JE ONA PORUCUJU, AKO JOJ PISE MESTO IVANJICA KAKO POSILJKA STIGNE SA UBA? Naravno sad ce ona da napise da je laz itd svasta nesto da izmisli, ali promeniti naziv profila i broj telefona i izbrisati trenerku vise je nema u prodaji-ZASTOOOOO? Izbegavati clana sto dalje, kad je u stanju za 3000din to sve da uradi sta bi tek za veće pare? Zamena kod nje ne postoji i ako u komunikaciju kaze da radi zamenu, cista laz. Hvalitet robe je nula, materijal kao cebe sto skuplja dlake, skroz drugacije nego na slici i boje nisu iste kao na slikama. Ko god zeli mogu mu poslati sliku trenerke i sliku iz njenog oglasa da se uveri i prekrsti.
To gde meni pise mesto boravka je nevazno, najbitnije je da sam ja pokusala da nadjemo resenje jer sam lepo navela da je vel uni od s do l, prepisku imam jasnu, gde je vasa cerka devojka ili ko god tvrdila da je poručila M vel, iako ste vi obavešteni da je uni trenerka jer ste Vi porucili, nakon toga je pocela da preti, ej da preti. Moji kupci znaju kakva je moja roba a ako ste ocekivali da pored toga sto sam vam pisala da nadjemo resenje Vasa ćerka, devojka ili ko god moze da mi preti, to nikako, pozvala sam je cak i u Cb grupu da rešimo ali se nije odazvala tako da ko zna ko se krije iza tih vasih profila, jednostavno neko ko zeli da sabotira prodaju. Dali ste pozitivnu ocenu, sve imam i u porukama, u cb niste zeleli da idete da se reši slučaj prema tome jasno je da je neka nameštaljka. Prvo ste zasovoljni pa krece zip, pa boja pa velicina.. Trenerka je uni od s do l rekli ste da devojka nosi M a ako je xs trebali ste navesti. Roba se menja u slucaju da kupcu ne odgovara ali ne preti se i ne pise se sa laznih profila. Cak sam predložila da nadjemo resenje, rekli ste ave je okej i velicina odgovara. Ove treneeke se ne rade u xl vel one su uni od s do m a ako ne znate vi i ta devojka velicinu koju nosi to nije moja krivica. Pozdrav i sve najbolje ne daj Boze vise nikom saradnju sa vama,ocigledno iz dosade ruše prodaju ljudima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.