irko

Prijepolje

Član od: 26.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja dao negativnu a vi presudite dali sam to uradio sa pravom. Od Irka sam kupio komp, komp je lepo upakovan i poslat meni. stigo sa malim ulubljenjem sa gornje strane za koje Irko tvrdi da je to uradila kurirska sluzba Dexpres(sobzirom da svi mi znamo kakve su nase kurir sluzbe ja Irku verujem da je poslao citav). Kad je kompijuter stigao ja sam ga ukljucio usao na google i youtube i komp je radio bez greske. Kasnije sam instalirao igricu World of tanks i pokusao da udjem , medjutim javila se greska da grafickoj kartici, fali neki drajver. Obratio sam se drugaru koji je vrhunski poznavalac kompova za pomoc i on je pokusao da skine drajvere. Ubrzo mi je reko da je to nemoguca misija i da je siguran 99% da je graficka karta jeftina kineska kopija i zbog toga nece da prihvati drajvere. Pozvao sam Irka i sve to ispricao. On mi je ponudio tri varijante : da mu vratim komp a on meni pare, da mi da 6000din a ja da mu posaljem tu graficku(inace graficka kosta 120e polovna) ili da mi posalje drugu graficku ali puno puno slabiju. Ja sam mu ponudio da mu vratim graficku a on da mi posalje 120e kako bih ja kupio istu takvu(ali ispravnu). On nije pristao na to i ja sam se odlucio da mu vratim komp. Covek mi je uredno vratio pare do dinara ali je postavio uslov da ja moram da platim troskove vracanja. Kad je on preuzeo komp i vratio pare ja sam mu se obratio da bi bilo lepo da mi nadoknadi bezpotrebnu stetu oko placanja postarine a za uzvrat ja njemu ne dam negativnu, na sta je on meni odgovorio da to ne zeli jer smatra da on nije kriv sto mi je poslao neispravnu graficku. E sad razlog negativne ocene je to sto sam za celokupnu situaciju ja platio 1700din, tj. postartinu u oba pravca(a o kidanju zivaca da ne govorim). Mozda ja i ne bih dao negativnu da mi kasnije nije napisao kako sam ja lukavo postupio i da je znao da cu ga ja ucenjivati za nadoknadu poreko ocene da nikad ne bih pristao da mi vrati novac. Sa obzirom da zivim u zemlji Srbiji ja se i nisam nadao da ce pristati da mi vrati novac , ali je on to ucinio tako da sam mu zahvalan na tome. Ostalo je na vama da date svoj sud ko je ovde u pravu. ..
Kakvih ljudi ima nemogu da verujem..... Ja nisam kao ispostovao dogovor!!!! Kada smo se dogovarati oko nastalog problema ja sam mu rekao vrati kućište ja ću platiti koliko si platio samo ti plati postarinu kaže nema problema.....Da bi mi sutradan napisao poruku jeli stiglo kućište jeli sve ok,ja sam rekao stiglo je nisam gledao trebalo bi da je sve Ok.Dabi mi nedugo kasnije stigla poruka AKO MU NEUPLATIM POSTARINU DACE MI NEGATIVNU OCENU,ja sam mu rekao to ste mi odma trebali reci kad smo se dogovarali a ne kada sam platio vi me sada ucenjujete sa NEGATVNOM oceno,i rekao sam da neću uplatiti pa neka mi da negativnu ocenu da nepoštenjem ljude koji ne drže svoj dogovor.A on je naveo da je nisam ispoštovao dogovor,i još sam ocrnjen sa pozitivnom,i nakon toga promjenjena u negativnu i ako to do sad nije bio VIDJENO Pa vi sada odlučite šta je ispravno u vezi ove ocene ja smatram da sam ostecen sa ovom ocena,i velikom nepravdom učinjenom od strane KP tima prema meni
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.