Isidora Petrovic

Beograd

Član od: 29.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pripazite kada kupujete od gospodje Isidore, jer prodaje stvari svojih drugara sa kojima posle ne mozete stupiti u kontakt i naravno Isidora tu nista ne moze uciniti. Kupila sam i platila duks za koji je pisalo da je kao nov. Duks je ostecen na dva mesta. Na moje pitanje da se dogovorimo kako da resimo nezadovoljstvo nisam dobila nijedan odgovor.
U pitanju je Blue Hoodie Champion duks. Duks je od mog druga,tacnije njegove sestre,obučen dva puta,tako da nikakvih oštećenja nije bilo.I ranije sam prodavala stvari svojih prijatelja,i nikada nisam dosla u ovakvu situaciju.Imam preko 200 zadovoljnih kupaca na instagram stranici,ovde takodje imam dosta,kao i na sajtu mojekrpice.Gospodji se ocigledno duks koji je naručila nije dopao,pa je zelela da ga vrati,ili da ga zadrzi ali po ceni koju ona odredi.Ne znam samo na sta to lici?! Kada god porucujem uvek trazim i slike i snimak van onim postavljenih.Kupci mi uvek traže i bez problema uvek posaljem.Dodatne slikepre slanja takođe nije tražila,pa da odmah odluči da li će ga poručiti ili ne.Kao što rekoh,dosta sam stvari prodala,kako svojih,tako i svojih prijatelja,prilično veliki broj i poklonila,tako da je moja savest čista.Ona slobodno može da mi ostavi jos 70 negativnih ocena,moje pozitivne ocene na gotovo svim sajtovima govore za mene!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.