Iskra Petković

Kragujevac

Član od: 18.07.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari rariteti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve se dogovorili oko kupovine svecnjaka po trazenoj ceni, sve potvrdjeno, adresa dostavljena, ''salje u ponedeljak''. Od tog ponedeljka je proslo 19 dana a upravo sam video da je svecnjak prodat drugom clanu (Haris, nebitan podatak ali mozete da pogledate u ocenama) i da je saradnja ocenjena. Znaci, covek je verovatno dobio par stotina dinara vise i nas dogovor je pao u vodu. Obraz kao djon, jnace iza profila stoji muskarac a ne neka Iskra. Za izbegavanje u najsirem luku, njegova rec ne vredi nista.

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Miroslav, ovde predstavljen kao Iskra, dao je oglas da prodaje stoni aparat za pritisak. Na moje pitanje: Da li aparat tacno meri pritisak i da li je ispravan? Odgovara: Apsolutno je nov u šta ćete se uveriti a i na slikama se vidi da je nedirnut što znači da je ispravan dobijen iz ambulante jer se sada koriste digitalni Na moju konstataciju pre slanja istog da se isto meri kao i sa obicnim manuelnim, gospodin odgovara: -Nisam imao prilike da merim ja sam, uvek su to radile sestre ili lekari i stvarno sam apsoluutni laik. Dobijam aparat nakon 2 dana i ispostavlja se da nije ispravan. Manzetna ne moze da se napumpa, negde pusta vazduh. Trazim od gospodina da mi posalje adresu da mu vratim aparat zato sto je neispravan, . Gospodin odgovara: -Aparat je bio ispravan i potpuno radi , proban je Pre slanja je rekao da on nije probao i da je potpuni laik. I jos pise: -dolazim u ponedeljak u Bg a vama sam rekao ako ne umete da koristite pitajte doktore Na to ja odgovaram: -Gospodine, nemam ja vremena da se sa vama preganjam oko aparata. Doktorka je bila danas i proverila aparat. Aparat ne pumpa lepo, negde pusta. Posaljite adresu da ga vratim. Od tada gospodin redovno vidi moje poruke, ali na njih ne odgovara. Elem, koliko kosta jedna losa ocena na KP?

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat drugi aparat a ne sa slike koji je bio ponuđen, i pritom neispravan a napomenuto ispravan s garancijom.
Na ponuđen povrat novca a ona predmeta htela je prvo novac da ne vidimo šta će poslati nazad ako pošalje ??? Gospođa je imala stari pokvareni aparat što mi je i rekla prilikom kupovine našeg ispravnog. Kada je dobila aparat napisala je da je i on neispravan ?? i da hoće da joj vratim novac na šta sam pristao ali da mi prvo vrati aparat. Odbila je .Htela je da zadrži naš dobar a da nama vrati njen stari i neispravan. Pravilo je da se predmet vrati pa onda da se vrati novac a ne suprotno.

Igračke i igre > Društvene igre

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trgujem sa ljudima mnogo godima i svašta sam doživeo, ali ovakav bezobrazluk nikad do sada! Zovem gospodina Miroslava povodom oglasa, koji se ovde lažno predstavlja kao žena, nekoliko puta ga pitam da li su u pitanju klasične karte koje mogu da se koriste za poker, tablić, itd. .. On mi potvrđuje da jesu i još me ubeđuje da uzmem više špilova nego što sam hteo, na šta ja pristajem. Uplaćujem mu unapred novac, a on meni kaže da je istog dana poslao paket, što nije uradio, već je poslao nakon 5 dana. Karte stižu i ostajem u čudu, u pitanju su špilovi koji u sebi nemaju karte od 2 do 7, dakle umesto 54-55 karti u jednom špilu, ima ih 32. I tako u svih 12 špilova koje sam kupio od njega, a nigde u oglasu nije pisalo da u špilu ima 32 karte i namerno nije slikao stranu kutije špila na kojoj piše da ima 32 karte! Nakon žalbe da mi je prodao nešto što nisam tražio i da mi nije napomenuo da se radi o kartama za trikove, a u oglasu je pisalo karte za poker, gospodin me je optužio da sam mu pretio i da će da me prijavi. Neću ja propasti za taj novac koji mi je gospodin uzeo, ali neka svako zna da gospodin nije iskren i da nije ispao korektan i ponudio povrat novca, a ja njemu da vratim karte. Ja novac nisam ni tražio, već sam tražio da mi pošalje ono što sam i kupio, jer sam nekoliko puta u razgovoru pitao da li se radi o klasičnim kartama, što je gospodin potvrdio, a kada sam tražio zamenu, rekao mi je da čekam dok prođe neko vreme, dok nađe gde imaju takvi špilovi koji meni trebaju. .. Što rekao naš narod "ne lipši magarče do zelene trave"! Gospodinu želim sve najbolje i da u zdravlju potroši moj novac! Svi koji kupujete na ovom sajtu, čuvajte se ovakvih prodavaca!
Kada neko ne zna da čita, treba da pita onoga ko zna da mu barem pročita. U oglasu lepo piše 32 karte, telefonom smo pitali zašta mu treba i rekao je ZA POKER . Nakon 3 dana se javlja i kaže da mu karte ne odgovaraju , ne želi zamenu niti traži novac nazad ??? Očigledno problem u mentalnom sklopu. Napiše poruku da će mi negativnom ocenom zatvoriti prodaju što mu je cilj??? Problem u mentalnom sklopu. Definitiuvno realnost treba tražiti u ocenama ostalih kupaca karata istog tipa, onih koji znaju šta su kupili ...

Igračke i igre > Društvene igre

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisniku prodao spil karata a dogovor bio da plati nakon sto mu stigne paket i pregleda ga. On i nakon 3 meseca odbija da plati. Ni prva saradnja nije prosla najbolje a onda mi se OPET ON PRVI javio u vezi karata i evo opet nece da plati.
Prvi špil karata je plaćen a umesto da mi ga pošalješ prodao si drugome. Naravno novac nisi vratio Dao sam ti negativnu ocenu Obećao si da ćeš poslati drugi špil A da ti obrišemo negativnu što je KP tim uradio na moju molbu( Lako proveriti kod KP tima. Sada bi da ti platim i ovaj polovni korišćeni špil koji ne vredi ni upola koliko je plaćen onaj predhodni. Umesto da ti mewni vratiš novac tražiš da ti platim i ovaj .

TV i Video > Digitalizacija | Set top box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dokaz da ocene na kp ne znace nista, od kupljena 4 uredjaja za koje je tvrdjeno da su ispravni, ni jedan ne radi, prodavac tvrdi da su ispravni jer svetle lampice kad se ukljuci, a to sto ne moze da se poveze na internet prebacuje da nije do uredjaja nego do signala iako je na vise lokacija isprobano. Ponudio Sam da vrati bar polovinu novca, odbija.
Sami ste potvedili da su ispravni što sam i ja napisao, ali oni nemaju mogućnost da Vam dovedu internet ako Vam ga je SBB uskratio. Platite SBB račune i imaćete internet i na svom ISPRAVNOM ruteru, a ne da kupujete rutere za koje mislite da će od komšija tajno "pozajmljivati " signal Platite račune i eto signala.

Uređenje kuće > Ukrasne stvari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kompletni užas. Poslat artikal ali umesto da mirišu mogu za potpalu da se koriste. Ponudio da pošalje drugi artikal ali pod ucenom da prvo ocenim pa kao poslaće . .. to sam i uradio ali posle kao nema internet pa nije mogao da pošalje . .. poništio sam ocenu a on je kao poslao pa opozvao pošiljku i opet traži da ga prvo ocenim. .. znači. Rekao sam kad dobijem drugi artikal da ću oceniti pozitivno ali ne prvo hoće ocenu. .. tako da ga častim ne treba ništa. . .. ali ne preporučujem saradnju sa ovim članom. .. .sve sam naravno poslao administratoru i pitao šta da radim . .. dobio sam odgovor da negativno ocenim što mogu i kroz poruke da dokažem. P. S. Što dalje to bolje. .. .. UŽAS!
Kupac je dobio originalno pakovanje, fabrički upakovano, Koristio je , a onda kada je uzeo koliko mu treba tražio da mu vratim novac? Ponudili smo da pošaljemo drugo uz dogovor da oceni. Čim sam javio da sam poslao on je povukao ocenu .Juče smo se PONOVO dogovorili da mu pošaljem 3 PAKOVANJA čak sam tražio da me ne oceni Evo tih poruka pa procenite Danas kada je ostalo da paket ode on je dao negativnu ocenu. https://imgur.com/PMdMnRO https://imgur.com/507HtUv https://imgur.com/eMvSLyc Ovo su njegove poruke vezane za ocenu sinoć poslate
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.