ISKRA SERVIS d.o.o.

Beograd | Palilula

Član od: 04.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac odlaze isporuku zatim prestaje da odgovara na poruke, ne preporucujem saradnju sa ovim clanom!

Građevinarstvo > Alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uredjaj odgovara opisu i kvalitetom ali je otkupna cena(bez postarine) 25% veca od navedene u oglasu i zbog toga moram dati negativnu ocenu.

Alati i oruđa > Električni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pogresan opis oglasa, u kom je stajalo da uz fen idu i 3 mlaznice. Kada je fen stigao, mlaznica nije bilo, posle cega sam kontaktirao prodavca koji mi je odgovorio da " sto se tiče mlazbica one nisu sastavni deo fena , Tako da se one ne isporučuju uz fen. " i "došlo je do greške u opisu za fen , jos jednom izvinite". Kada sam pitao kako se ostvaruje garancija u slucaju kvara, jer racun nisam dobio, odgovoreno je da kad podigne pare, salje se racun i garancija o njihovom trosku, a poslato je o mom trosku. Zbog toga negativna ocena.
Postovani, Dana 08.09.2020. pod br.6110750465 je poslata masina o Vasem trosku, a 11.09.2020. pod br.6110750476 je poslat garantni list sa fiskalnim racunom o nasem trosku kao sto je i navedeno u uslovima. Ako Vam je AKS sluzba naplatila trosak dostave trebali ste se nama obratiti da iste refundiramo. Nije lepo da iznosite netacne informacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem ovog prodavca jer vec 3 nedelje govori da ce stalno da posalje i do danas nije poslao masinu. Trazio sam samo da me obavesti dali je poslao i to mu je bilo tesko, jedan sms i kp poruka. Kad ga nazovem stalno se izvinjava i govori da je razlog to sto njemu nestize roba. Danas nisam otisao na more, odlucio da putujemo sutra jer je rekao da ce juce da posalje, a nije poslao. Nije se ni javio sto je najgore. Zbog nepostovanja kupca i nekorektne komunikacije dajem negativnu prepotruku.
Postovani gospodin kupac mi smo vam ipak aku heftalicu poslali jeste sa velikim zakasnjenjem hvala vam ali mislim da ipak nismo zasluzili negativnu ocenu U ime dalje saradnje mi vas srdacno pozdravljamo

Alati i oruđa > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo slanje pumpe i poslao sam podatke, posle dve nedelje sam poslao poruku kada planiraju da mi pošalju pumpu rekli su da ne mogu da mi pošalju po ceni po kojoj smo se dogovorili već po drugoj skoro duplo većoj ceni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.