Iskranakit

Beograd | Vračar

Član od: 30.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Sakoi i blejzeri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospođa lično preuzela sako kojeg nije probala prilikom preuzimanja. Posle 5 dana se predomislila i tražila da ga vrati jer joj ne odgovara broj. Izgovarala se da je moja krivica što u oglasu ne stoje mere. Međutim, u oglasu je navedeno da slika pokazuje etiketu sa veličinama u USA, CAN, F, I, GB, D. Dakle, ako neko ne pita za dimenzije pre kupovine, niti robu proba prilikom kupovine logična je pretpostavka da ili poznaje standarde veličina u nekoj od navedenih zemalja ili ume da na internetu proveri dimenzije prema datim brojevima. Ipak, iako je očigledno u pitanju predomišljanje kupca nakon 5 dana od kupoprodaje, pristajem da joj vratim novac uz molbu da mi sako vrati onako kako je spakovan i naglašavam ime kese u kojoj je bio. Gospođa u odgovoru potvrđuje ime kese i obećava da će u njoj biti vraćen. Međutim, kesa je bila pravo malo iskušenje za sitnu ljudsku pohlepu pa ipak nije vraćena. Sako izgužvan. Dakle, moje iskustvo pokazuje da ova osoba ne poštuje drugu stranu, a posebno nije lepo to što svoje poruke završava licemernim srdačnim pozdravima umesto da se pošteno izvini. Srdačni ljudi se tako ne ponašaju.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Prstenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je navedeno da je prsten srebro 925, a u pitanju je bižuterija. Kada sam pitao da izvrsimo povracaj robe blokiran sam. S obzirom da su i ostali oglasi istog opisa, sumnjam u autenticnost robe.
Kupac kupio prsten koji mu je u startu bio MANJI za dva broja. Iako sam pokušala da mu objasnim da će mu prsten biti mali, on ga je naručio. Pošto mu naravno prsten nije odgovarao, tražio je povraćaj novca. Dobio je POVRAĆAJ NOVCA nazad istog dana, iako je prsten sa žigom. Uprkos tome dobila sam negativnu ocenu. Pametnom dosta!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.