iT Mobile

Kragujevac

Član od: 20.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Blackberry

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Oglas je bio za Z30, koji sam i narucio i ocekivao. Isporucen mi je Z3 (oglas je malo cas izmenjen) a prodavac nudi ono sto sad i jedino moze. Povrat novca. Grese ljudi
Tačno je.Naša je greška i nastala je prilikom postavljanja samog oglasa.Zato je i promenjem.Novac je vraćen. Izvinjavamo se još jednom Ljubomiru.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je rekao da telefon ima garanciju za koju je u Kg-u zaduzen odredjeni servis. Nisam bio lenj pa sam otisao u servis gde su mi rekli sa decka poznaju, ali da nemaju veze sa njegovim telefonima i garancijama. Svi iz Kg-a koji ste kupili telefon nemate garanciju! !! Naravno da telefon nisam uzeo, zato sto nema garanciju.
Garancija je usmena,a ne pismena.I jasno je sta to znaci.I nigde ne pise da je pismena.Svi nasi kupci imaju garanciju,pomoc i podrsku u svako doba,ne samo 12.meseci. Naravno da bilo koji servis nema veze sa nasom garancijom jer je oni ne izdaju,vec je mi dajemo usmeno,i sa tim servisom regulisemo sve troskove. A sa nasim kupcima iz KG-a imamo odlican odnos i komunikaciju. I NIKADA SE NEBI PRODALI ZA JEDNO SERVISIRANJE TELEFONA.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost 2 puta je najavljivan datum dolaska telefona i nijednom nije stigao. Komunikacija je bila dobra ali jednostavno telefona nije bilo pa sam bio primoran da ga kupim na drugom mestu.
Ovu ocenu i komentar smo dobili samo zato sto nismo imali telefon da isporucimo.a pritom javili sve uredno svaki put. Jednostavno nismo uspeli da ga nabavimo. Napominjemo o svemu smo clana uredno obavestavali.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.