ITL-Servis i prodaja stamapača

Leskovac

Član od: 13.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prva negativna ocena koju dajem a od 2012 kupujem prodajem na ovom sajtu, narucio sam punjac rekli su mi da ima ali mi nista nije stiglo. Kada sam ih pitao da li su uopste poslali niko nista ne odgovara a videli su poruku. Dosta neozbiljno, mislim sta je tesko da se odgovori u dve reci.
Zdravo Miloše. Pisali smo kp timu u vezi negativne ocene koju ste nam dali i preporučili su nam da razgovaramo i zamolimo da negativnu ocenu povučete. Naime, nije bilo razloga da gotovu prodaju ne realizujemo, poruku smo jednostavno prevideli jer više nas koristi isti nalog. Osim izgubljenog vremena koje ne možemo da vam kompenzujemo, imate li neki predlog kako bi mogli da nadoknadimo ili ublažimo Vaš gubitak. I sami znate da ocene mnogo znače kupcima i prodavcima, naša reputacija i ocene koje imamo govore o tome da nismo neozbiljni kako ste naveli. Pozdrav i sve najbolje kako god da odlučite, ITL Leskovac.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

POSTO TASTATURA IZ OGLASA NIJE ODGOVARALA ZA MOJ MODEL, DOGOVORILI SMO SE DA SE ODRADI CISCENJE LAPTOPA I ZAMENA PASTE. TO JE ODRADJENO. ALI ! ! TASTATURA NA LAPTOPU KOJA JE OSTALA MOJA, NAKON SERVISA NE RADI UOPSTE (PRE SERVISA JE RADILA). NI JEDAN JEDINI TASTER! ! TJ PONOVNIM OTVARANJEM UTVRDJENO JE DA FLET NIJE LEPO NALEGAO I ZATO NIJE RADILA. PA JE LAPTOP MORAO PONOVO DA SE OTVARA I PONOVO DA GUBIM VREME. ZNACI AKO SAM PLATIO ZA USLUGU OCEKUJEM DA SE TO ODRADI I DA NEMAM NOVIH PROBLEMA. LAPTOP NIJE NI PROVEREN PRILIKOM PREDAJE SA SERVISA. TOTALNA NEOZBILJNOST. AKO SAM JA MOGAO 55+55KM DA PREDJEM I DODJEM DO LESKOVCA ZNACI ZELIM ISPRAVAN I FUNKCIONALAN LAPTOP I USLUGU KOJU SAM PLATIO A NE NOVE KOMPLIKACIJE I PROPUSTE U RADU. NE PREPORUCUJEM NIKOME OVAJ SERVIS ! ! AMATERIZAM I TOTALNA NEOZBILJNOST ! I STA, JA SAD TREBA PONOVO DA DOLAZIM DO LESKOVCA, PONOVO DA PRAVIM SEBI TROSAK I DA PREVALIM 55+55KM DA BI NEKO ISPRAVLJAO GRESKE KOJE JE NAPRAVIO I DA PONOVO GUBIM VREME I NOVAC. GORIVO NIJE DZABE NI BUS NI VOZ. NEMAM RECI ! NEOZBILJNOST ! SRECOM PO MENE JA SAM RESIO PROBLEM I TASTATURA SADA RADI LEPO A SERVISU IDE NEGATIVNA KO VRATA ZA NEOZBILJNOST I ZATO STO JE SERVIS LOSE ODRADJEN. NE PREPORUCUJEM ! !!
Gospodine, Vi imate veliki problem sa samim sobom. Prvo ste mi dali ocenu za proizvod koji uopšte niste kupili, na šta nemate pravo, a povrh svega napisao sam Vam da ta tastatura nije odgovarajuća za Vaš laptop. Nisam Vas ja terao da dolazite u Leskovac da se u to uverite. Ako smo napravili grešku prilikom servisiranja uredjaja - kada nakon čišćenja uredjaja i zamene termalnih komponenti nismo lepo konektovali kabl od tastaure, trebali ste da nas kontaktirate i rešili bi to u najkraćem roku. Član ste ovog portala 3 meseca i dajete sebi slobodu da dajete negativnu ocenu nama koji smo registrovani članovi od 13.07.2012. godine i koji nemamo nijedno negativno iskustvo sa ljudima koji su koristili naše usluge, a da nas uopšte ne kontaktirate. U najmanju ruku se ponašate neozbiljno i nedoraslo. Pozdrav i želim Vam sve najbolje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.