Its

Kragujevac

Član od: 28.02.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na oglasima stavljao kao da su patike nove, međutim kad sam video patike uživo prednji djon je totalno bio rascepan pertle samo što ne puknu, boja patika kao da je od prašine, javim čoveku i on posle 15 min stavi novu sliku gde se vidi oštećenje, patike su inače totalni haos, ko da su došle sa smetlista. Rekao sam čoveku da ocu povratak novca, na šta je on odgovorio razume me i uradice povratak, posle 4-5 dana zovem čoveka, odbija mi pozive, ne javlja se na sms, viber. . Bačeno 6.500 u vatru tako rečeno. Ne preporučujem saradnju sa njim!
Na oglasu je jasno bilo naznaceno ostecenje i dogovorili smo se da ce to on srediti kod obucara i da mu ja spustim cenu za 500 din kao sto jesam, da je oglas menjan pisalo bi oglas izmenjen i datum.. patike na kraju krajeva nisu moje vec je usluzan oglas bio, tako da ja pare nisam mogao da vratim

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bio je dogovor za zamenu kompleta trenerke nike tech fleece. Sve je vec unapred ugovoreno. Imao je snimke/slike na koje je pristao i takodje pristao na zamenu. Posle toga nije mu se svidelo uzivo i odlucili smo da ponistimo zamenu i da on vrati moj komplet od koga mi je vratio samo donji deo, a gornji je zadrzao. Vozi me levo desno da sam duzan neke pare, a prvi put se dopisujem sa covekom. Ne javlja se na telefon, ne odgovara na poruke ispada totalno ne profesionalan. Uzivaj brate u gornjem delu tech fleece. Nadam se da mozes mirno da spavas. Svako dobro.
Radi se o coveku koji nije podigao paket u ranijm saradnjama i platio sam duplu postarinu, kasnije pravio se lud
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.