Iva V.

Zrenjanin

Član od: 15.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Žene | Kaiševi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Blokirala me je da se ne vidi sta joj pisem, i trazim povracaj novca. A kais je ispucao, snala ostecena i ako je kazala da nema nikakvih tragova ostecenja, kao nov je. Novac naravno nece da vrati i jos laze kako nije kazala da je bez ostecenja, to ne stoji u oglasu kaze, to smo se mi preko porika dopisivali. Tu ocigledno moze da laze ne vide svi kada je pitate. Sada ce da se pravda naravno kako to nije istina, nije primetila da je ispucao i oguljena snala i ostalo. Prodavac nije za preporuku, izbegavajte! !! !
Nemam ni najmanji razlog za bilo kakvim pravdanjem ... Fotografije su bile tu ( tri komada ) poslala sam ih takodje i coveku putem Vibera, sve je bilo transparetno, nista nije bilo uvelicano, niti glorifikovano. Receno je da kais nije nov, da je nosen dve sezone. Snala nije ostecena, stojim iza toga ... kais je u vrlo pristojnom stanju, kupac sada moze da kaze ili tvrdi sta god zeli, ali novac nikada ne vracam, uvek napomenem da se sve dobro iscita i fotografije pregledaju. I sama sam se u par navrata prevarila i nisam pravila dramu, kao ovaj kupac za 700 din sto je pravi ... Nemam vise nista da kazem ... Uvrede kazete nisu dopustene tj zabranjene su...??! Cudno ... A ko je "on" i kako moze biti merodavan da li je neko za preporuku ili ne ...?!! Saznajte koje iza ovog profila, pa tada izbacite komentare ...

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

SRAMOTA. SRAMOTA. SRAMOTA. Od doticne gosodje sam kupio 2 majce markirane. Gospodja je tvrdla da su majce nove bez ostecenja. Pritom ta ostecenja nije slikala. Kada su mi majce stigle na obe majce (konkretno kragnama) su bele crte duz celih. Vidno ostecene. Predlozio sam joj da mi vrati novac na sta je ona rela da se to desava online kupovinom. Ja inace ovde imam 292 pozitivne ocene i 0 negativnih. Bezite od ove slatkorecive gospodje.
Sve ste izmislili i treba Vas da je sramota.., zaista ! Zaboravili ste da navedete da ste kupili i polovnu Lacosta majcu koja je i naznacena kao polovna i komplet ekskluzivnih novih ruzeva Cristian Dior. Svaki detaljni opis svega ste dobili, moje sve fotografije su vrlo ostre, jasne, korektne...,a majce Paul & Shark su potpuno Nove i samo Vas molim da ne izmisljate. U oglasu uvek navedem da pratite opis robe i da novac ne vracam, jer je online kupovina uvek na neki nacin i rizicna ... Desavalo se i meni da omasim kao kupac, ali nikada nikom ovakav utisak nisam i ne bih ostavila. I upamtite, nisam slatkoreciva, vec normalna, korektna, iskrena... A gde Vam je onda ocena ili utisak za trecu majcu ili komplet ruzeva ... ??!! Molim Vas, ne izmisljajte i ne delite ovakve "epitete" olako ...e to je sramotno ovde pa i u zivotu ...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.