Ivan Damjanov

Zrenjanin

Član od: 16.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat mu je svič 09.07.2015 dana na njegov predhodni zahtev sa molbom da mu pošaljem u četvrtak, jer će u petak biti kući da podigne paket. Nije ga preuzeo uopšte. Slala sam mu poruke, na koje nije odgovarao. Kada sam ga pozvala sa drugog broja da proverim da li mu je stigao svič, rekao je da će proveriti sutradan u pošti. I od tada se nije udostojio da javi šta se dešava. Čuvajte se ako šaljete ovom članu neke pošiljke da vam ne ispadne samo trošak, kao što je slučaj samnom. Vrlo nekorektno sa njegove strane!
Nije stiglo za dan dogovora. Bilo je HITNO!

Kompjuteri | Desktop > Modemi i ruteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat mu je ruter pre pet dana na njegov zahtev, nije ga preuzeo, kada sam ga nazvao rekao je da ce preuzeti u posti u ponedeljak i nije ga preuzeo i od tada ne odgovara na poruke i nedostupan na telefon. Cuvajte se ako saljete ovom clanu neke posiljke da vam ne ispadne samo trosak kao sto je slucaj samnom.
Nije stiglo za dan dogovora. Bilo je HITNO!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.