Ivan i Marija

Vrnjačka Banja

Član od: 02.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Tinejdž i knjige za decu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekli su da su vazece knjige iako na njima pise da nisu za nastavu vec primerci za nastavnike. Kupili smo ih mnogo ranije pre pocetka skolske godine pa smo verovali njihovoj prici bez mogucnosti da istu proverimo. Kako je krenula skola ispostavilo se da sadrzaj u tim knjigama nema veze sa onim redovnim. Totalno drugacije. Stvar smo prijavili ministarstvu prosvete pa nek se sa njima oni nose. Zao mi je sto ima takvih ljudi, ne zbog njih, vec zbog djaka prvoljaka. Zelim im svu srecu.
Dobicete vi prijavu za uznemiravanje a sto se tice knjiga one su ok u svim skolama samo u vasoj nisu i slike ste videli na oglasu znali ste sta kupujete tako da prevareni niste ! Vasa supruga nije prihvatila da vam vratimo novac i to posle koliko dugo od preuzimanja paketa a gore u dopisivanju smo vam naglasili da komplet nije potpun i da mozete da odustanete od porucivanja. Sto se nas tice stvarno ste preterali sa uznemiravanjem i pretnjama tako da cemo odgovoriti istom merom. Dovidjenja !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.