Ivan Krijic

Bačka Topola

Član od: 29.11.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu , Ivan Krijic iz Backe Topole je naveo da prodaje patike Hyper Blue OG TN , original koje je kupio u FootLockeru . Cena tih patika u oglasu je iznosila 15000 dinara . Dana 23.05.2019 , dostavljene su mi na kucnu adresu patike ciji posiljalac nije bio Ivan Krijic iz Backe Topole vec neko drugi iz Subotice . Patike su stigle umotane u kesu i oblepljene selotejpom, bez kutije. Izgled patika ne odgovara originalnim patikama po izradi i detaljima . Juce je kontaktiran putem Vibera i poruka na kupujemprodajem u vezi prodaje patika koje nisu original , i koje su broj manje od trazenih. U oglasu je pisalo da su broj 44 a donete patike su broj 43. Trazeno je od njega da vrati novac i da ce mu biti vracene patike medjutim on se ne javlja. Ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom!

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzeo sam dva para patika , patike su original , ali nisu u stanju kao iz opisa navedenog, cim sam preuzeo patike lik mi se ne javlja uopste
U oglasu je bilo navedeno da su patike koriscene, normalno da onda ne mogu biti nove,imaju tragove koriscenja.Vi ste dobili snimke patika u tom stanju kakve su sitgle i kod vas.A i dobili ste patike u vrednosti od 29000 za 6000.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.