Ivan P

Nova Varoš

Član od: 14.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Potrošni materijali za servis

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

decko je korektno porucio delove, uljem nije bio zadovoljan (jer cita gluposti sa foruma) ok prihvatio sam povrat i ulja i da vratim novac. ulje ubaceno u postinu kesu bez ikakvog pakovanja i naravno da je u transportu puklo. odbija da plati stetu jer krivi postu za pakovanje sto nema nikakvog smisla. zao mi je sto dajem negativnu ocenu al ako sam ja spreman da svaku svoju gresku platim mislim da trebaju i drugi.
Za vozilo Audi A4 B7 2.0 tdi, dizel sa pumpa dizna sistemom narucio sam set zupcenja, filtere i original VW ulje za TDI PD vozilo sam trazio, prema broju šasije. Za to vozilo ide ulje sa VW 505.01 odobrenjem, može se proveriti kod VW dilera ili u tehničkim specifikacijama za vozilo. Dobio sam VW ulje sa 505.00 odobrenjem koje je za benzinska vozila i neke starija dizel vozila. Nisam dobio fiskalni račun niti bilo kakvu garanciju za set zupčenja i delove. Ulje sam vratio putem Pošte Srbije - Postexpress, platio sam dve poštarine u dolasku i povratku robe, na samu isporuku sam čekao 7 dana jer se paket negde izgubio u magacinu AKS brze pošte. Dakle, Pošta Srbije je preuzela paket, zapakovali su propisno, kako oni sami misle da treba, ja sam platio slanje, i tu se moja odgovornost završava. Ja nisam odgovoran za transport ili greške u transportu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.