Ivan prodaja polovnih racunara

Beograd

Član od: 30.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Neozbiljno i nekorektno, Dell-ov punjac koji je poslao je najblaze receno "poluispravan" - ni na jednom od 3 razlicita modela Dell-ovih laptopova taj punjac niti puni baterije niti ga laptopovi prepoznaju. Reklamaciju je doduse prihvatio ali sa nekim uslovljavanjima pri cemu JA treba da snosim sve troskove jer sam izgleda ja kriv sto on ne testira ono sto prodaje - znaci ili kakav takav punjac za 1300 din. ili nista za 450/500, sta biste vi izabrali? Posto nisam ljubitelj "ako prodje prodje" varijanti i komunikacije u imperativu ja sam lepo Ivanu poslao 3 linka sa snimcima na kojima se vrlo jasno vidi da je isti punjac u pitanju i kako "radi" tj. ne radi na razlicitim laptopovima - njega to izgleda ne zanima jer se nije udostojio ni jedan odgovor da posalje i odmah nakon toga je blokirao komunikaciju, tako da ja i ne znam njegovo misljenje pa evo prilike da se izjasni i demantuje me. Punjac je stigao u sredu a ne pre 7,10 ili mesec dana, resto vremena sam cekao na poruke prodavca i odobrenje od KP tima, koga interesuju moje tvrdnje moze da pogleda snimke(samo uklonite donje crte ispred i iza youtube jer mislim da direktni linkovi nisu dozvoljeni): https: //www. _youtube_. com/watch? v=TGmgqND01T4 https: //www. _youtube_. com/watch? v=pPE-vaUnQ2w https: //www. _youtube_. com/watch? v=cjx6qaWBYeE Zao mi je sto moram ovako, a moram i drugi punjac da kupim, da je postojao minimum dobre volje gospodinu Krsticu ne bi sada stajalo ovo ruglo nakon svih ovih ocena, ukoliko promeni misljenje i sam cu se potruditi da se ova ocena izbrise. ..
Molim odgovorne na kp da poniste ovu negativnu ocenu jer iz svih poruka koje smo slali jedan drugom vidi se da zeli da me na neki nacin osteti to sto punjac neodgovara njegovom laptopu ja kao prodavac koji mu je poslao nemogu da znam te nezelim da snosim tudje troskove Ponudio sa mu da vrati punjac o njegovom trosku sto je on odbijo
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.