Ivan stolar Čonoplja

Sombor

Član od: 31.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Dečje sobe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručili smo dečiji krevet od "majtora-stolara". Od sramote ne mogu da dozvolim da dete spava na njemu. Slike koje je postavio su sve izdaleka, pa se užasan kvalitet rada ne može videti na prvi pogled. Kada smo reklamirali oba puta je bio izgovor da je to ručni rad (verovatno od alata koristi motornu testeru i sikeru). Krevet nije ni ofarbao kako treba, ima delova (lice kreveta) gde fali farbe, a tamo gde je ofarbano bukvalno se providi. Kao što su i ostali pisali, na telefon neće da se javi po tri i više dana. Za ostale kupce: Molim vas pročitajte negativne komentare i svi što su pisali su u potpunosti tačni. Šteta što ne mogu da okačim i slike ovde, ali slobodno me kontaktirajte pa ću vam poslati da vidite kako čovek radi. Razmislite još jednom pre naručivanja da mu ne bude još jedna laka zarada. Srećno.
Vi ste dobili odlican krevet. Krevet ste vratili na reklamaciju jer ste naveli da vam smeta jer su te male staflice razlicite pa su neke manje za 2mm. Trazili ste da se krevet farba od dole, to se ne farba i ne utapa u farbu. Krevet je rucno radjen i nije industriska proizvodnja. Sto znaci da se sece i smirgla rucno ne lijemo krevet kao sto ste vi trazili. Krevet se radi sa vodenim bazama i ne plastificira se sto je normalno da ce se videti nijansa i godovi ili sare drveta. Vi ste pogresili sto trazite od drveta krevet rucne izrade a sve zelite da vam bude savrseno sto od drveta bez plastofikacije ne mozete da dobijete i to vam je sve objasnjeno. Vama je uradjena i reklamacija i farbali smo vam ponovo krevet i vi opet nadjete 1000 zamerki jer trazite savrseno. Na telefon niste zvali pisali ste na viber i sve vam je objasnjeno i odradjeno. Krevet je vama poslat. Vama opet ne odgovara sada vam je kurirska nesto ostetila pa smo opet mi krivi. Nemojte uvelicavati stvar i da se ne javljamo na telefon. Zvali niste samo ste posali i sve vam je odgovoreno. Mi radimo sa tim tipom drveta i nema plastifikacije cena mu je ta zato i niza od ostalih. Racun vam je takodje kucan i sve zakonste procedure ste dobili cak i reklamaciju za nefarbanje od dole kreveta smo prihvatili iako nije u praksi i niste pre toga zahtevali te neke detalje.

Nameštaj > Kuhinje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kuhinja je napravljena od otpadnih materijala, doneta bez pola delova, koji su naručeni i plaćeni unapred. Ugradnja, naplaćena 100e: Saznali smo da sudoperu koju je trebalo da stigne na njegovu adresu nije stigla par sati pred ugradnju. Kupili smo zamensku u rekordnom roku, ali majstori su otišli jer nisu hteli da sačekaju pola h da je svekar doveze. Nisu izbušili rupu za aspirator, niti rupu za bateriju, koja im je stigla na adresu deset dana ranije . Što je najgore, radna ploča je kriva, i ravna ploča za kuvanje je takođe kriva i nemoguća za upotrebu. Ivan je obećao da će napraviti deo bez koga je poslao kuhinju, prošlo je dve nedelje, ne javlja se na telefon. Radna ploča je napravljena od nečega što je nekada nekome služila kao podloga za sečenje, jer je sa donje strane potpuno oštećena i vide se tragovi veoma nesavesne upotrebe. Loš materijal mogu da oprostim da je čovek pokazao minimum truda da ispuni ono na šta se obavezao. Ne znam kako da rešim ovu situaciju, osim da se povežem sa drugim ljudima koji su prošli kao ja. Strašno. Nemamo kuhinju već mesec dana.

Nameštaj > Dvosedi i trosedi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ! Ivanu iz Sombora, tzv. majstoru/stolaru je isplaceno 670 eura za 4 klizna vrata i trpezarijski sto. Klizaci koje je postavio su se istog dana izvalili iz zidova, pod pretnjom da nam cela vrata padnu na glavu. Sva vrata su bila od neosusenog drveta i odmah su se iskrivila i popucala. Spojevi na vratima niti su usecani, niti srafljeni vec LEPLJENI i taj lepak je popucao. Trpezarijski sto je posle samo 2 dana popucao u razacima od 3-5 mm, gde naravno upada hrana i neupotrebljiv je. Vrata su zaglavljena, ne smemo da ih pomeramo, da nas ne bi povredila. Eto, vec, mesec dana molimo Ivana da dodje, da popravi-ako se ista da popraviti-ON SE NE JAVLJA! Ps. sitnice kao sto su neismirglana ploca od stola, koja nam se zabada u prste i noge su pored gore navedenih stvari skoro pa neprimetne. NE preporucujem ikom, da bilo sta porucuje, ako hocete osnovni, minimalni kvalitet!
Ja vama nisam nista ni pravio. Ne znam sigurno ste nas sa nekim pomesali

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Davno smo komunicirali preko kp, nisam imala nacin da ocenim oglas DECIJI KREVET ali evo sam ovako uspela. Ivan mi se naravno ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, izbrisao me je sa fb pa sam primorana na ovo, jer na ljudski nacin ste se oglusili. Ovo sto ste isporucili je katastrofa, moja je greska sto nisam obratila paznju na detalje kad ste ga sklopili vec verujem ljudima koji mi udju u kucu verujući da tako nesto niko normalan ne bi doneo. Preko poruka kad sam pitala za git rekao si mi da se ne brinem da ces gitovati sve rupe, osmirglati i kad se ofarba da se nece videti nista. Sve se poznaje ovlas je git stavljen i to je to. Niti si smirglao niti 4puta farbao kako je receno, srafovi su neki probili daske koliko su navrnuti da je sa strane popucalo. Rogovi koji su stavljeni receno je na licu mesta da ces gitovati, ostavili ste mi popucale rupe a na delovima gde je gitovano je umesto krem stavljen beli git. Ogradica nije legla zato sto je desna strana visa i zato strci a odgovor je bio ne moze biti sve savršeno, rekoh aj nema veze nije strasno tako popravicu. Bocne strane sam naglasila da mi budu zatvorene medjutim ispao je god( koji ste trebali zalepiti drvofiksom od 300din) i sta, dobila sam ventilaciju fioka. Na ofarbane delove gde se napravio talas boje sam dobila odg, vodena boja, desi se (ok na 1 mestu ne na 10). Ume da se desi ali ti ovo ne radis za dzabe vec za lepe pare da ovako prodas, ako se vec desi uzme se smirgla blago skine i opet farba. Zazmurila sam na par greski ali kad sam pogledala sve sa svih strana ovo je vec previše. Moze mnogo bolje i preciznije da se uradi nego se vama zurilo pa ste ga sklepali. I na kraju mi saljes dasku (koja je pre bila dogovor da mi posaljes, pre mojih slika greski, tvog kuliranja i neodgovaranja na poruke i pozive) za koju mi jos stavis da povrh svega platim dostavu, krajnje bezobrazno. Nazalost nisam se raspitala, jer vidim da ovde i na vašem sajtu imate negativnih dosta. Nema potrebe ovde da odg jer se na sms nisi udostojio

Dvorište i bašta > Baštenski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam ugaonu garnituru za terasu. -Dogovorili smo se da je uradi. Nije ispoštovao rok. Zvao sam ga, nije se javio. Posle desetak dana poslao je poruku da mu je nestalo građe i da zato nije ispoštovao rok. Pitao je da li da radi klupe? Prihvatio sam, jer mi nije bilo hitno. Rekao mi je da je poštarina 2000 do 2500 din. maksimalno. Poštarina je izašla 3700 din. Kada je klupa stigla i kada sam je otpakovao, nisam verovao šta sam platio 17000 din. Daske su nisu ošmirglane, oštrćene su na mnogo mesta, ispali su čvorovi na mnogo mesta. izgledala je kao švajcarski sir. Dogovor je bio da ofarba celu klupu. Pištolem za farbanje je blago prešao samo vidljive delove. Ostalo je bilo neofarbno, i to što je ofarbano bila je katastrofa. Potrošio sam 2.5 litra sandolina da se ofarba navodno ofarbana klupa. Kilogram gita za drvo, da se poprave sva oštećenja na drvetu i popune rupe gde su ispali čvorovi. Najgore od svega što je omašio mereu. Umesto da je klupa dugačka 1.97m, ona je bila dugačka 2.08m. Druga kraća klupa je trebalo da bude u zbiru 1.10 m sa duzom klupom. Zbir je bio 0.85. Morao sam da kratim dužu klupu 11 cm, pošto je postavljena na terasi stana. Napravio mi je naknadne troškove preko 5000 dinara za materijal, rad stolara, farbara i plus moje izgubljeno vreme. Zvao sam ga bezbroj puta. Nije hteo da se javi. Slao sam mu poruke. Jednom je odgovorio da se za loš kvalitet daske obratim firmi što plasira i prodaje dasku i da ne radi sa CPC daskom. Zamislite kakav odgovor. Korektno i poslovno. Tražio sam mu da plati naknadne troškove koje mi ja napravio svojom greškom. Nije hteo i više se nikada nije javio.
Od 100 takvih garnitura jedino vama neodgovara. Kurirska sluzba ima pravo promene cene transporta i to nije moja greska. Mere smo radili po trazenom unutrasnjem prostoru. Normalno je da ce veci biti spoljasni prostor. Ni jednu od preko 100 garnitura-sadnuka nismo farbali unutra i niko se nije zalio. Za tu cenu se radi sa tim pitom daske. A da nema cvorova to mnogo skupo kosta. Stonse tice roka niste cekali vise od 2 nedelje. Idite i vidite na druga mesta gde se ceka vise od mesec dana. Nasi rokovi su odlicni i ne ceka se puno. Kao sto niste ni vi cekali mnogo. Iako je bilo vantedno stanje i policijski cas pa se radilo krace.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.