Ivan Viber kontakt 0628557102

Ćićevac

Član od: 15.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati ovog prodavca. Oglasio je da prodaje felne od smarta a felne su od fiata. Ok nije problem video sam da su za fijata i trebaju mi za fijata. Nisam mu remetio cenu, poslao sam mu podatke da ih posalje i sve se dogovorili da bi mi nakon dva dana napisao da su felne prodate. Vrv mu je neko ponudio 10-20€ vise i prodao ih je drugom vlasniku. Sve u svemu nije ispostovao dogovor slagao je IZBEGAVATI SARADNJU SA DOTICNIM! !!
Lepo je kada ljudi daju negativne ocene eto cisto iz licnih frustracija ,uzivaju u tome. Remetio me je za cenu u startu ,hteo da mu spustim,tj za koliko bi najnize mogao da ih dam ,lepo sam mu rekao da vidim sa prijateljem posto felne nisu moje ,onda je pristao na prvobitnu cenu i poslao podatke (TACNO JE) ,sutra dan sam video da felne iz opisa nisu te koje su trebale da budu ,istog momenta sam mu javio i poslao originalne slike,ispostavlja se da njemu ne trebaju ove iz opisa za Smarta,vec da mu bas te trebaju bas ove i da mu trebaju za Juga,a ne za Fijata kako je napisao i zasto sam ja lazov i prevarant ? Prepiska je tu ,sobodno neka nastavi da prepostavlja

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac je rekao da su dimenzije bile one koje sam trazio, a i vidim da vec ima jednu negativnu za isto, hteo sam da vratim i rekao mi je da ja moram da mu placam postarinu, pa je obrisao oglas.
Kao prvo oglas je obrisan iz razloga jer je istekao ,a obnovljen je drugi ,pod istim nazivom samo je neko trebao da pogleda ili da pita,uostalom decko koji nema respekta da li je ponoc i dali neko odmara ,pa da ga tada uznemirava i davi,ne mogu da razumem.Lepo sam mu reko da mi se javi ujutru da izvrsimo slanje i povracaj novca i ako ga je drzao nedelju dan,samo je trebao da me kontaktira ,kao sto sma mu rekao u poslednjoj porucu izmedju nas dvojice . Tacno je da je rekao da mu ne odgovara ,ODMAH sutra dan sam mu rekao da ga vrati,ali posto je resio da ima obaveze i da mi isti adapter vrati posle nedelju dana,naravno da sam rekao da plati postarinu nazad i vracam novac. Sada mi je dao negativnu i ako je vec napravio zamenu sa nekim za isti,jer mi je tako i napisao u porukama . Jedna negativna pored toliko pozitivnih ne menja nikakve stvarizsamo mi nije jasno kako ja ne mogu njega da ocenim. Opis iz oglasa je bio tacan i jasan kao dan,komunikacija je bila na najvisem nivo,slanje sa moje strane je bilo brzo i po dogovoru,sa njegove strane to ne mogu reci.

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Duzina kabla nije 5,5m kako je napisano, vec samo 4,3m! Razocaran sam!
Ok,kriv sam doslo je do greske pri kucanju oglasa ,ali da dogovor nije ispostovan,to nije tacno: 1. Nije nista pitao o prozivodu,mogao sam da posaljem ciglu,ali nisam 2. Ispostovan je do kraja ,spakovano lepo ,poslato kao sto je obecano u najbrzem roku i stiglo na vreme.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.