Ivan

Niš

Član od: 06.06.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dajem negativnu ocenu iz nekoliko razloga a to su. Fotografije u oglasu fotosopirane, vesto skrivaju nedostatak tj prednji deo nema veze sa normalnom patikom i radjen je za nekoga ko ima abnormalno siroko stopalo (losa kopija ili feler). Dobio sam i dodatne fotke na viber ali opet sve skriveno. Takodje na molbu da zbog toga vratim patike jer mi uopste ne odgovaraju i stopalo mi pliva u njima prodavac me je iskulirao i otkacio iako sam ponudio da platim troskove slanja da mu ne bi bilo na stetu. Iskljucivo gleda licnu korist i nije mu bitno da je musterija zadovoljna. Ja licno ne vidim razlog da mi ne prihvati neko molbu uprkos mojim pozitivnim ocenama, pa valjda one sluze necemu. Savetujem buduce kupce da dobro razmisle sta kupuju i da budu obazriviji. Ne volim da dajem negativne ocene ali posto sam nekoliko puta probao i zaista lepo zamolio prodavca da ih vratim dobio sam bas frustrirajuce odgovore. Velika negativna ocena, jer po meni patike koje sam platio su felericne.
Covek ne zna sta hoce. Lupa gluposti. Slike u oglasima su moje i originalne . A fotosopiranje ne znam ni kako se radi . Posle izgubljenih sati s njim i desetine dodatnih slika ,,svih" delova obuce video sam da covek ne zna sta hoce . Ponudjena je zamena za manji broj ni to nije prihvatio . I trazio je da mu posaljem paket posle rada kurirskih sluzbi pa sam morao da nosim paket na drugi kraj grada u centralni magacin. i posle svega on je covek u pravu. I zbog takvog imam negativnu ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.